Aga ben evde kullanıyorum işyeri 100mps paketini al sabah 8le akşam 8 arası 100mps veriyor geri kalan saatler 10 mps aylık 105 TL ödüyorum hakkını veriyorResimde görülen paketi önerir misiniz vodofone fiber iyi midir kullanan var mı ?
Ah bizim buraya da bir fiber döşeseler keşke. Bu arada Esenyurt'ta oturuyorum, haşa huzurdan Allah'ın bile unuttuğu yerdeyiz resmen kimse bir yenilik falan hiçbir şey yapmıyor.vodafone fiberini hiç deneyimlemedim superonline fiber kullanıyorum gayet memmunu 80 lira fatura ödüyorum
Valla bizim burasıda öyle kimsenin iplediği yokAh bizim buraya da bir fiber döşeseler keşke. Bu arada Esenyurt'ta oturuyorum, haşa huzurdan Allah'ın bile unuttuğu yerdeyiz resmen kimse bir yenilik falan hiçbir şey yapmıyor.
Neresi hocam?Valla bizim burasıda öyle kimsenin iplediği yok![]()
Beylikdüzü fiber altyapı yok.Neresi hocam?
Hocam Allah'tan kork, beylikdüzünü kim iplemiyo gayet sosyal bir yer mahhalle arasındaki ev bile 35 mbps vdsl hız alıyor.Beylikdüzü fiber altyapı yok.
Hocam ona Allaha şükür bende 35 mbps alıyorum sosyal anlamda harika bir yer sadece fiber yok ama acayip büyük bir sıkıntı deü,l haklısınHocam Allah'tan kork, beylikdüzünü kim iplemiyo gayet sosyal bir yer mahhalle arasındaki ev bile 35 mbps vdsl hız alıyor.
Ben burda ADSL 12 mbps alıyorum ping bazen Allahına kavuşuyor, e hatta operatörde arap telekomun yani anlıycağınız vasatında vasatı.Hocam ona Allaha şükür bende 35 mbps alıyorum sosyal anlamda harika bir yer sadece fiber yok ama acayip büyük bir sıkıntı deü,l haklısın![]()