Öneri Vodafone Fiber 24 Mbps alınır mı?

TheFaLcoN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
729
Resimde görülen paketi önerir misiniz vodofone fiber iyi midir kullanan var mı ?

Ekler

• Screenshot_2020-04-28-21-46-40-66.webp
    Screenshot_2020-04-28-21-46-40-66.webp
    73.4 KB · Hit: 67
vodafone fiberini hiç deneyimlemedim superonline fiber kullanıyorum gayet memmunu 80 lira fatura ödüyorum

Ekler

• internet.webp
    internet.webp
    5.5 KB · Hit: 67
vodafone fiberini hiç deneyimlemedim superonline fiber kullanıyorum gayet memmunu 80 lira fatura ödüyorum
Ah bizim buraya da bir fiber döşeseler keşke. Bu arada Esenyurt'ta oturuyorum, haşa huzurdan Allah'ın bile unuttuğu yerdeyiz resmen kimse bir yenilik falan hiçbir şey yapmıyor.

Hocam Allah'tan kork, beylikdüzünü kim iplemiyo gayet sosyal bir yer mahhalle arasındaki ev bile 35 mbps vdsl hız alıyor.
Hocam ona Allaha şükür bende 35 mbps alıyorum sosyal anlamda harika bir yer sadece fiber yok ama acayip büyük bir sıkıntı deü,l haklısın :D

Hocam ona Allaha şükür bende 35 mbps alıyorum sosyal anlamda harika bir yer sadece fiber yok ama acayip büyük bir sıkıntı deü,l haklısın :D
Ben burda ADSL 12 mbps alıyorum ping bazen Allahına kavuşuyor, e hatta operatörde arap telekomun yani anlıycağınız vasatında vasatı.

Ben o fiyata 75 megabit tahahhütsüz kotasız vdsl türknet kullanıyorum ve üstelik 8 mb upload var .. Gerçekten diğer sağlacılar çok kazık ve yazık. Fiber olmasına rağmen 24 megabit nedir ya ? Bu ferrariniz olupta 100km hızı aşmamak gibi bir şey

160 TL Veriyorum SuperBox 'a Altyapı Yok Diye 8 mb dowland 2 mb upload veriyor, bişey indirirken max 1.0mb/s

Geri