Neler Yeni

Vodafone yeni faturasız hat fiyatları kaç TL?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
anladım hocam bölgeden bölgeye değişiyor ama büyükşehirlerde bimcellin bile heryerde çektiğini düşünürsek sıkıntı olacağını sanmam ama köyde falan yaşanıyorsa yada osmaniye/tunceli gibi bölgelerde iseniz bilemem
Çekme konusunda hiç sorun yaşamadım da şehir merkezlerinde çoğu yerde hız 1 Mbps civarı sürünüyor.

Benim Vodafone kullanmamdaki tek sebep evde 100Mbps civarı hız vermesi ve evdeki internetin leş olması. Ayda 70 liraya kim 25GB internet verir bu devirde 😀

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammet Aydın
Nasıl bir şey istediğine bağlı. Siteden bakabilirsin.
Turkcell'i nokta atışıyla anlatmışsın gerçekten öyle
ben şu ana kadar türk tekekom hat kullanıyordum sim kartım kayboldu abim hat sahibi onunla birlikte bayiye gittik geçen hafta sim kartı değiştirmediler zorluk çıkardılar bir sürü şey saydılar yok sim kart havuzunda yazan seri numarası bir değil sim karttaki seri numarası da bir değil vs vs bir sürü şey saydılar hatta abimi hırsızlıkla suçladılar ona sen herhalde bizi kekliyorsun dediler bende o zaman sinirlendim hatta türk tekekomdan soğudum artık işlerine gelince para almayı biliyorlar ama biz evimizde Türk Telekom ev intenreti kullanıyoruz 4 yıl oluyor her ay 240 TL para ödüyoruz intenrete madem bu kadar para alıyorlar o zaman herkese en iyi hizmeti vermek zorundalar sonuçta para için çalışıyorlar babalarının hayırına çalışmıyorlar hatta si*e si*e hizmet vermek zorundalar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,391
Üyeler
172,663
Son üye
RaskolniKovx
Top Bottom