Neler Yeni

VodafoneNet başvuru sürecinde anlaşmazlık oldu ve mantığı kavrayamadım .Yardımcı olur musunuz ?

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
Superonline alt yapısının bulunduğu bir sitede oturuyorum. VodafoneNET 100 mbps tarifesi REDli olduğum için çok uygun fiyata geliyordu. Altyapımı sorgulatmak istedim müşteri hizmetleri 100 mbps alabilirsiniz dedi. Onay verdim kafam rahattı ta ki Vodafone'dan ikinci kez aranana kadar. Bu sefer arayan sanırım altyapı durumuna bakan ekiptendi ve gelip bana " Turkcell Fiber altyapınız var ama Superonline altyapınız yok bu yüzden size 100 değil 50 mbps verebiliriz . " dediler. Ben de sordum ne farkı var , bana 100 mbps alabilirsiniz dediler felan dedim. Onlar ise yanlış bilgilendirilmişsiniz diyip aynı şeyi söyledi ben de " İptal olsun " dedim.

Size sorum şu : Sizce son arayan vodafone görevlisinde mi hata var ? Yani şansımı ikinci kez denemeli miyim ? Yoksa dedikleri mantık doğru mu ?

Ben ilk kez Turkcell Fiber ile Superonline alt yapısının farklı olduğunu duydum :D Bu soruyu cidden sormak istiyorum size. Aksi takdirde 50 Mbps yerine Kablonet 100 mbps bakacağım.

Ayrıca Millenicom 74 Mbps alabileceğimi söylüyor . Milleni bu sonucu Turktelekom altyapısından kaynaklı mı söylüyor yoksa Superonline'nı baz alarak mı ? Artık altyapım kimden var anlamıyorum ki kafam gitti.

Top Bottom