Neler Yeni

Yardım Voidu-ubisoft oyunumu etkinleştirmiyor

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ali
Dün voidudan immortals fenyx rising ve ac valhalla aldım.İmmortals fenyx risingi ubisoftta etkinleştirdim ancak ac valhalla bi türlü olmuyor.Etkinleştirme tamamlanamadı hatası veriyor..Daha önce aynısı başına gelen oldumu oyun stokda da yok tekrar almak istesem mailde atsam çoğu kişiye önceden para iadesi yapılmış galiba oyunu almanın yolu yok mu aynı sorunu yaşayan var mı hiç?

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Volkan
Olmuyorsa İngilizce olarak iletişime geç, hızlı şekilde cevap veriyorlar, daha önce sipariş sırasında kartı kabul etmiyordu sordum kupon bile verdiler üstüne 😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha Furkan Doğan
Dün voidudan immortals fenyx rising ve ac valhalla aldım.İmmortals fenyx risingi ubisoftta etkinleştirdim ancak ac valhalla bi türlü olmuyor.Etkinleştirme tamamlanamadı hatası veriyor..Daha önce aynısı başına gelen oldumu oyun stokda da yok tekrar almak istesem mailde atsam çoğu kişiye önceden para iadesi yapılmış galiba oyunu almanın yolu yok mu aynı sorunu yaşayan var mı hiç?
Dostum selam dün ben oyunu aldığım zaman bir sıkıntı çıkmadı, sen doğru adımları uyguladın mı? Önce maile girip etkinleştir dedikten sonra bi 5 10 dk sonra geldi bana, ve valhalla stokta olmadığı için deluxe edition aldım 80 90 tl ye onlar stokta var. Sen de öyle yapabilirsin. (Satin aldığın mail adresin ubisoftla aynı bu arada değil mi?)

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum selam dün ben oyunu aldığım zaman bir sıkıntı çıkmadı, sen doğru adımları uyguladın mı? Önce maile girip etkinleştir dedikten sonra bi 5 10 dk sonra geldi bana, ve valhalla stokta olmadığı için deluxe edition aldım 80 90 TL ye onlar stokta var. Sen de öyle yapabilirsin. (Satin aldığın mail adresin ubisoftla aynı bu arada değil mi?)
Aynı hesap evet ama 1. oyunu etkinleştirip 2.de hata vermesi saçma geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olmuyorsa İngilizce olarak iletişime geç, hızlı şekilde cevap veriyorlar, daha önce sipariş sırasında kartı kabul etmiyordu sordum kupon bile verdiler üstüne 😁
Valla türkçe olarak yazdımda mesai saatleri dışındalarmış pazartesi bakarlar muhtemelen

Top Bottom