Önerirmisin
Beyfendi önermiş alınır o sistem ben incehesap itopya vs güvenmediğim için tavsiyede bulunmuyorumÖnerirmisin
kasa rgb miTeknobiyotik P2.5 AMD Ryzen 3 3300X 3.8GHz, RTX2060 6GB, 16GB Ram, 256GB M.2 SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
evet kurulu halde geliyor gamegaraj a güvenebilirsin ben de sistem almıştım bir sorun çıktı iade ettim kargo kendilerine ulaştığı gün teslim aldık diye aradılar aynı gün öğleden sonra iade onaylandı diye aradılar gerçekten iyi bir firma öneririm bu konuda da sorun çıkarmıyorlar, mail ve telefon yoluyla çok kolay ulaşılabiliyor.sistem kurulu halde mi geliyor
Değil ışıklar sabit. Dark Guardian seçebilirsin RGB istiyorsankasa RGB mi
Teknobiyotik iade konusunda sıkıntılı rus ruleti gibi 1 haftada sistem gelir ancak üründe arıza varsa 20 gün beklersinTeknobiyotik P2.5 AMD Ryzen 3 3300X 3.8GHz, RTX2060 6GB, 16GB Ram, 256GB M.2 SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
gamegaraj güvenilirde ben güvenilir değilim driver konusunda,Bakalım belki becerebilirimevet kurulu halde geliyor gamegaraj a güvenebilirsin ben de sistem almıştım bir sorun çıktı iade ettim kargo kendilerine ulaştığı gün teslim aldık diye aradılar aynı gün öğleden sonra iade onaylandı diye aradılar gerçekten iyi bir firma öneririm bu konuda da sorun çıkarmıyorlar, mail ve telefon yoluyla çok kolay ulaşılabiliyor.
Ekran kartı driverını kuracaksın sadece ve Windows tabii kigamegaraj güvenilirde ben güvenilir değilim driver konusunda,Bakalım belki becerebilirim