vettunivezzeytuni
80+ Bronze
Arkadaşlar 1 hafta önce aldjm sistemi 10kdan fakat piyasa düzelmeye başladı sizce hata mı ettim yoksa iyi mi
Yani piyasa çok çalkantılı. Bugün düşer yarın 3-5 misli çıkar tekrardan. Sonra yine 2-3 misli düşer... Eğer şu anda sistemi iade edip daha iyi bir sistem dizebiliyorsanız iade edebilirsiniz. Ama bence bu şartlarda bir sistem bulduysanız şanslısınız, çok kafa yormayın.Arkadaşlar 1 hafta önce aldjm sistemi 10kdan fakat piyasa düzelmeye başladı sizce hata mı ettim yoksa iyi mi
Tam benim kafa gerçekten.hocam sürekli fiyat azalıp artabilir. bunların hepsi normal sen sisteminin keyfini çıkar sistemin güzel.
Gelecek tünelin ucu gözüküyor çok daha iyi sistemler gelicek pandemi bitiyor bitti de resmî olarak bitiyor üretim artacak çok daha iyi olucak benim gibi sabırlı kişiler iyi sistemlere uygun fiyatta kavuşacak inşallahYani piyasa çok çalkantılı. Bugün düşer yarın 3-5 misli çıkar tekrardan. Sonra yine 2-3 misli düşer... Eğer şu anda sistemi iade edip daha iyi bir sistem dizebiliyorsanız iade edebilirsiniz. Ama bence bu şartlarda bir sistem bulduysanız şanslısınız, çok kafa yormayın.
Eğer piyasayı yakından takip eden, çok bilgili olan arkadaşlar varsa daha iyi sistemler elbet bulunur diyeceklerdir. Ben piyasaya çok fazla hakim olmadığım için kendi yorumumu yaptım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tam benim kafa gerçekten.
Umarım dediğiniz gibi olur. Ancak bunun olmama ihtimalini de düşünün. Global ekonomide düzelse de Türkiye şartlarında hala saçma fiyatlar devam edebilir. Hadi onu geçtim, arkadaşın ekonomik durumu o zamana kadar değişebilir, daha iyi sistem alacağım derken sistemsiz kalabilir. Bence hazır bir sistemi varken çok takmasın piyasayı kafaya. Kendi sisteminin tadını çıkarsın.Gelecek tünelin ucu gözüküyor çok daha iyi sistemler gelicek pandemi bitiyor bitti de resmî olarak bitiyor üretim artacak çok daha iyi olucak benim gibi sabırlı kişiler iyi sistemlere uygun fiyatta kavuşacak inşallah
Arkadaşlar 1 hafta önce aldjm sistemi 10kdan fakat piyasa düzelmeye başladı sizce hata mı ettim yoksa iyi mi