Neler Yeni

Vok-max Sistem Almakla Hata Mi Etti̇k?

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
Arkadaşlar 1 hafta önce aldjm sistemi 10kdan fakat piyasa düzelmeye başladı sizce hata mı ettim yoksa iyi mi

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Arkadaşlar 1 hafta önce aldjm sistemi 10kdan fakat piyasa düzelmeye başladı sizce hata mı ettim yoksa iyi mi
Yani piyasa çok çalkantılı. Bugün düşer yarın 3-5 misli çıkar tekrardan. Sonra yine 2-3 misli düşer... Eğer şu anda sistemi iade edip daha iyi bir sistem dizebiliyorsanız iade edebilirsiniz. Ama bence bu şartlarda bir sistem bulduysanız şanslısınız, çok kafa yormayın.

Eğer piyasayı yakından takip eden, çok bilgili olan arkadaşlar varsa daha iyi sistemler elbet bulunur diyeceklerdir. Ben piyasaya çok fazla hakim olmadığım için kendi yorumumu yaptım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam sürekli fiyat azalıp artabilir. bunların hepsi normal sen sisteminin keyfini çıkar sistemin güzel.
Tam benim kafa gerçekten.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
Bence etmedin kanka. Sistem gayet iyi, ileri zamanlarda dolar artacak gibi fırsatcılık derken her şey tekrar artar.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Sisteminden memnunsan, hiçbir hata yapmamışsın demektir.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yani piyasa çok çalkantılı. Bugün düşer yarın 3-5 misli çıkar tekrardan. Sonra yine 2-3 misli düşer... Eğer şu anda sistemi iade edip daha iyi bir sistem dizebiliyorsanız iade edebilirsiniz. Ama bence bu şartlarda bir sistem bulduysanız şanslısınız, çok kafa yormayın.

Eğer piyasayı yakından takip eden, çok bilgili olan arkadaşlar varsa daha iyi sistemler elbet bulunur diyeceklerdir. Ben piyasaya çok fazla hakim olmadığım için kendi yorumumu yaptım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam benim kafa gerçekten.
Gelecek tünelin ucu gözüküyor çok daha iyi sistemler gelicek pandemi bitiyor bitti de resmî olarak bitiyor üretim artacak çok daha iyi olucak benim gibi sabırlı kişiler iyi sistemlere uygun fiyatta kavuşacak inşallah

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam faiz kararı yüzünden 2 ay bekleyip en son martın ortasında aldım sonrasında piyasa düzelmeye başladı bende anlamadım sistemden memnunum ya sorun yok

myasin18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Yasin Aydın
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayarlar
hiç kafanıza takmayın hocam , sizin için yeterliyse hata yapmadınız yeterli değilse gene yapmadınız, şu songünlerde düşüş oluyor fakat ileride tekrar çıkabilir burası türkiye, yakıta 3 günde 5 lira indirim geldi misal bugün 2 lira tekrar zam yapılıyor.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Memnunsan, hata yapmamışsın.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Gelecek tünelin ucu gözüküyor çok daha iyi sistemler gelicek pandemi bitiyor bitti de resmî olarak bitiyor üretim artacak çok daha iyi olucak benim gibi sabırlı kişiler iyi sistemlere uygun fiyatta kavuşacak inşallah
Umarım dediğiniz gibi olur. Ancak bunun olmama ihtimalini de düşünün. Global ekonomide düzelse de Türkiye şartlarında hala saçma fiyatlar devam edebilir. Hadi onu geçtim, arkadaşın ekonomik durumu o zamana kadar değişebilir, daha iyi sistem alacağım derken sistemsiz kalabilir. Bence hazır bir sistemi varken çok takmasın piyasayı kafaya. Kendi sisteminin tadını çıkarsın.

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
btçem 10k idi tam denk geldi işte daha da arttıramam ancak yazın işlemci upgrade yaparım çünkü bu 2666mhz destekliyor en fazla fakat ramlerim 3600mhz

Theaks81

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Ali Kemal Solak

Bu piyasada sonunu düşünen kahraman olamaz.

maxresdefault.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,493
Üyeler
164,852
Son üye
DorukGkcoglu
Top Bottom