Neler Yeni

VOK-NEWYEAR DISPLAY PORT KABLO SORUNU

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
VOK-NEWYEAR sisteme 280hz monitör alındı. Mahalle bilgisayarcısından 120 TL'ye alınan Display Port kablosu kullanılıyor. Taktıktan bir süre sonra ekran kartı girişinden tık diye bir ses çıkıyor ve görüntü gidip gelmeye başlıyor. Ekran katındaki her iki girişte de bu durum mevcut. Ben sorunun kablodan olduğunu düşünüyorum. Ekran kartı sıfır zaten. Hadi girişinde sorun var diyelim. Her iki girişide aynı sorunu yapıyorsa sorun kablodandır değil mi ?

Bir de dp kablo önerilerinizi alayım.

Gigabyte Rtx 3060 eagle
Asus tuf Gaming 280hz monitöre kullanılacak

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,731
İsim
Orkun
VOK-NEWYEAR sisteme 280hz monitör alındı. Mahalle bilgisayarcısından 120 TL'ye alınan Display Port kablosu kullanılıyor. Taktıktan bir süre sonra ekran kartı girişinden tık diye bir ses çıkıyor ve görüntü gidip gelmeye başlıyor. Ekran katındaki her iki girişte de bu durum mevcut. Ben sorunun kablodan olduğunu düşünüyorum. Ekran kartı sıfır zaten. Hadi girişinde sorun var diyelim. Her iki girişide aynı sorunu yapıyorsa sorun kablodandır değil mi ?

Bir de dp kablo önerilerinizi alayım.

Gigabyte Rtx 3060 eagle
Asus tuf Gaming 280hz monitöre kullanılacak
Monitörün içinden kablo çıkmadı mı?

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitörün içinden kablo çıkmadı mı?
Monitör ikinci el alındı. Satan kişi kendi DP kablosunu kullandığı icin vermedi. Alınırken test edildi bir sıkıntı yoktu. Muhtemelen kablodandır diye düşünüyorum

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,731
İsim
Orkun
Monitör ikinci el alındı. Satan kişi kendi DP kablosunu kullandığı icin vermedi. Alınırken test edildi bir sıkıntı yoktu. Muhtemelen kablodandır diye düşünüyorum
Bütçeniz ne kadar kablo için? Tam verim alabilmeniz için kaliteli bir kablo almanız gerek. Kaliteli kablolar da ortalama 200-350TL arasında fiyatı.

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçeniz ne kadar kablo için? Tam verim alabilmeniz için kaliteli bir kablo almanız gerek. Kaliteli kablolar da ortalama 200-350TL arasında fiyatı.
Hocam bütçe önemli değil. Bana diyin ki 280 hz'i tam verim kullanmanız için şu kabloyu alın diyin. Link atın, alayım

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,731
İsim
Orkun
Hocam bütçe önemli değil. Bana diyin ki 280 hz'i tam verim kullanmanız için şu kabloyu alın diyin. Link atın, alayım
Kablonun özelliklerine de şuradan bakabilirsin:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,954
Üyeler
160,774
Son üye
Tahapece
Top Bottom