İncinmişsin dedi
80+ Bronze
VOK NEWYEAR SİSTEMİ GELEN VARMI
GELDİYSE MEMNUN MUSUNUZ
GELDİYSE MEMNUN MUSUNUZ
benim vok-friday2 sanırım sipariş verdikten 6 gün sonra cuma elime geçmişti. elime geçer geçmez ekran kartı hariç hepsini satmıştım. rampage raction fanları Allah esirgesin süpürge makinesi gibi sesli çalışıyordu.VOK NEWYEAR SİSTEMİ GELEN VARMI
GELDİYSE MEMNUN MUSUNUZ
Benimki bugun aksamustu kargoya verildiBenimki daha hazırlanıyor aşamasında.
Sanki araba üretiyorlar arkadaş
Arabalar bir iki dakika içinde banttan iner onlar sistemi dizene kadar bilmem kač tane araba üretilirBenimki daha hazırlanıyor aşamasında.
Sanki araba üretiyorlar arkadaş
Benimki yeni kargolandı. Ne işaz önce geldi.
Bende ekran kartını sattım 3070ti almak içinbenim vok-friday2 sanırım sipariş verdikten 6 gün sonra cuma elime geçmişti. elime geçer geçmez ekran kartı hariç hepsini satmıştım. rampage raction fanları Allah esirgesin süpürge makinesi gibi sesli çalışıyordu.
yoğunluk varmış belki ondandır. ya da kargo firman farklıdır. benimki yurtiçiyle geldiBenimki yeni kargolandı. Ne iş
Benimki de yurtiçi. İnş sağlam geliryoğunluk varmış belki ondandır. ya da kargo firman farklıdır. benimki yurtiçiyle geldi
Benimki geldi. 2 tane söylemiştim. Dün akşam geldi. Sıfır kapalı kolisinde duruyor. İkiside satıldı alıcıları gelicekçVOK NEWYEAR SİSTEMİ GELEN VARMI
GELDİYSE MEMNUN MUSUNUZ