Alicaktim ama 3 fanli ekran kartı 80 derece bı tık fazla geldi nedense bı cekincem var. Sizce alınır mı ekran kartı sıcaklığı harici ben okeyim
O zaman fiyat performans odaklı bakmak lazım knka parça kalitesi artınca fiyat da artıyor bir de vok un çok takipçisi yok fazla bişey yapamıyorum elinden geleni yapıyor adam en azından uğraşmışAlmayın arkadaşlar... Normalde hadi kasa psu kalitesiz olur da bu sistemde kaliteli ya da orta segment denebilecek parça ben görmüyorum? Alınabilir hiçbir tarafı yok...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyatı iyi zaten oraya bir şey demicem
Uğraşmışsa uğraşmış? Sistemi ben alacam VOK un uğraşmasını neden umursayayım bu şey gibi yt de gezinirken berbat bir şarkı çıktı karşına ama klibine çok uğraşmışlar...O zaman fiyat performans odaklı bakmak lazım knka parça kalitesi artınca fiyat da artıyor bir de vok un çok takipçisi yok fazla bişey yapamıyorum elinden geleni yapıyor adam en azından uğraşmış
TamamUğraşmışsa uğraşmış? Sistemi ben alacam VOK un uğraşmasını neden umursayayım bu şey gibi yt de gezinirken berbat bir şarkı çıktı karşına ama klibine çok uğraşmışlar...
KatılıyorumUğraşmışsa uğraşmış? Sistemi ben alacam VOK un uğraşmasını neden umursayayım bu şey gibi yt de gezinirken berbat bir şarkı çıktı karşına ama klibine çok uğraşmışlar...
Donanım Arşivi de çıkıyor acelen yoksa bekle knkaAlicaktim ama 3 fanli ekran kartı 80 derece bı tık fazla geldi nedense bı cekincem var. Sizce alınır mı ekran kartı sıcaklığı harici ben okeyim
Acelem yok , uyguna bulduğumu alıyorum. Bunun ekran kartı bu kadar ısınmasa bu fiyata alırdım amaDonanım Arşivi de çıkıyor acelen yoksa bekle knka