Neler Yeni

VOK sistem fiyat tahminleri

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,411
İsim
Diyarhan

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Orhan Enes Karataş
almayın geçin, zaten v.o.k sistemlere baktıgımızda 1 iyi fiyat 2 kötü fiyat olduğunu görüyoruz. bu seferki yine gereksiz beklenti oluşturulan bir sistem olmuş

bachpassion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
bach passion
Dostum o parçaları üretmek için mühendisler çalışıyor sende koltuğun başından çöp diyip duruyorsun.
Fiyatına göree çöp, amacım kimseyi küçük düşürmek değil, ben 3060 / 3060 ti bekliyorum zaten, burada 1660 1660s bekleyen insanlar vardı o yüzden dedim, insanların beklentilerini tatmin etmedi mesele o, yoksa bana kalırsa bence dünya denilen yerde bilgisayar diye bir şeyin olması bir mucize, ne alakası var mühendislerin çalışmasıyla, kaldı ki dünyanın en büyük firmaları arasında bunlar zaten, dünya maaş/statü/sağlık-sigorta gibi her türlü imkanı elde edebiliyor o firmaların mühendisleri, hak ediyorlar da, senin dediğini kastetmiş olsam ve burada çöp desem ne yazar, kaldı ki öyle bir şey kastetmedim bile

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,411
İsim
Diyarhan
Fiyatına göree çöp, amacım kimseyi küçük düşürmek değil, ben 3060 / 3060 ti bekliyorum zaten, burada 1660 1660s bekleyen insanlar vardı o yüzden dedim, insanların beklentilerini tatmin etmedi mesele o, yoksa bana kalırsa bence dünya denilen yerde bilgisayar diye bir şeyin olması bir mucize, ne alakası var mühendislerin çalışmasıyla, kaldı ki dünyanın en büyük firmaları arasında bunlar zaten, dünya maaş/statü/sağlık-sigorta gibi her türlü imkanı elde edebiliyor o firmaların mühendisleri, hak ediyorlar da, senin dediğini kastetmiş olsam ve burada çöp desem ne yazar, kaldı ki öyle bir şey kastetmedim bile
Giriş seviyesi demişti 1650 nin üstü olmazdı zaten apu olacağı belliydi çünkü önceden sistem sızdırıldı.

Top Bottom