Neler Yeni

🤫 Vok Sürpriz Sistem Mı Geliyor 🤫

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Bu storyi de paylaşan benim voka bait attım o da sürpriz dedi :D Bakalım nolcak. Ben almıştım ekran kartını 14500e satmıştım kasayı arkadaşlarla bölüştük, sonra hatta bunun PSUsu konuşulmuştu bomba falan diye :D

no-name

80+ Silver
Ben son anda kaçırdım ya istanbulda akrabada yoktu çok kötü kaçırdık bunu
Ya bir de ben o sıralarda istanbulda değildim sabahleyin itopya acıbademe babamı gönderdim sıraya girdi yine alamadık millet aynı aileden gelip almışlar geceden gelmişlerdi

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Keşke aynı sistem gelse :D

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ben Vok-friday satın alabilen şanslı insanlardanım. O dönemde o fiyata mükemmel bir sistemdi.
Bugün dahi orta segmentte daha iyisi gelmedi. Geldiyse de ben görmedim.
Ram, anakart, kasa güncellemesi yaptım imzadaki sisteme çevirdim hala kullanıyorum.

KASA.jpeg

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,754
İsim
Kerem Çavuş
Bu varken şuan 15 e o gider mi bilemedim
evet gerçi sadece nvidia almak isteyenler alır muhtemelen 6700xt nin fiyatı çok iyi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam bu segmenntte çok fazla sistem çıktı. Daha bu ay 3-4 tane rx 6700xt çıktı. Geçen ay 2-3 tane 3060Ti çıktı.
Nvidia özelinde, kullanıcıyı mutlu eden bir sisteme rastlamadım hocam, 14-15 k bandında amd benim için fırsat değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bu storyi de paylaşan benim voka bait attım o da sürpriz dedi :D Bakalım nolcak. Ben almıştım ekran kartını 14500e satmıştım kasayı arkadaşlarla bölüştük, sonra hatta bunun PSUsu konuşulmuştu bomba falan diye :D
o bombayla yaşıyorum bir yıldır, günlük kullanıcıda patlayacak bir güç kaynağı değil, tabi teknoloji şans işi ama çok sık elektrik kesintisi olan bir bölgede olmama rağmen henüz bir problem yaşamadım. hatta tunçmatik akım korumalı priz almıştım o yorumlardan sonra tedbir olsun diye. :LOL: instagramdan sayfanızı takip ettim hocam hikayede görünce (y)

no-name

80+ Silver
o bombayla yaşıyorum bir yıldır, günlük kullanıcıda patlayacak bir güç kaynağı değil, tabi teknoloji şans işi ama çok sık elektrik kesintisi olan bir bölgede olmama rağmen henüz bir problem yaşamadım. hatta tunçmatik akım korumalı priz almıştım o yorumlardan sonra tedbir olsun diye. :LOL: instagramdan sayfanızı takip ettim hocam hikayede görünce (y)
Hocamı takip edin valla sayfayı efsane bilgilendirici 😂

Son düzenleme:

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,010
İsim
kilan embappe
O paradan satacaksa çıkarsın lan...

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
Hadi hayirlisi
Yaparsa hakkus abim yapar

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Bizim arkadaşın problem oldu gitti değiştirdi. Corsair rm650 verdiler o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,479
Üyeler
164,679
Son üye
gullux1
Top Bottom