Neler Yeni

Yardım Volarant Yagmacı setı ne zaman gelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Arda Çelik
Merhabalar Yağmaci setini çok istiyorum oyunu yüklüyeli 2. günüm şuan google a araştirdigimda en son kasimda vardi yagmaci seti tekara geliyor diye aranizdan alan vs varsa 1 hafta içinde yani daha gelmicekse başka set alicagim ondan 1 hafta içinde alan varsa yazarsa sevinirim.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Merhabalar Yağmaci setini çok istiyorum oyunu yüklüyeli 2. günüm şuan google a araştirdigimda en son kasimda vardi yagmaci seti tekara geliyor diye aranizdan alan vs varsa 1 hafta içinde yani daha gelmicekse başka set alicagim ondan 1 hafta içinde alan varsa yazarsa sevinirim.
Bu Türkçe ile ne dediğinizi anlamak kolay olmasa da (A1 Türkçe) yağmacı seti direkt set olarak gelmeyecek şimdilik, fakat yağmacı setinden herhangi bir kostüm şansınıza bağlı olarak pazar kısmına düşebilir.

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Mustafa Karakuş
o setler bildigim kadarıyla ilk geldiğinde set oluyar ancak market kısmında altta 4 tane de başka silah kostumleri geliyor şansına bağlı olarak 1 tane alabilirsin (artabilir) ancak set gelmiyecek diye biliyorum

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
faruk efe
yagmacı skin gelmek için lazım beklemek
her gün yenilenmek pazar
siz de etmek kontrol
varsa şans sizde
yağmacı gelir istediğiniz silahın

Avolay

80+ Gold
Riota Ticket at gelir bir dahaki hafta :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Riota Ticket at gelir bir dahaki hafta :)
Haftalardır gelmiyor , almaktan vazgeçeceğim tarzında at ticketı

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Hakan Can Yıldırım
Oyuna yeni skin gelmeyeceği zaman set olarak eski skinleri getiriyorlar. Fakat bu aylar sonra dahi gerçekleşebilir. Mağazaya düştükçe tekli olarak almanızı öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,371
Üyeler
164,299
Son üye
Buraakozdemmrr
Top Bottom