5600XT nin suçu yok her şeyi ben yaptımNormal.
kral normal bir şey bu.Dostlar extreme voltaj denemesi yapıyordum mavi ekran verdi stress testinde ve watman hatası aldım
Alıntıyı görüntüle
yok benim kart 5600XT maşallahı var ısınma gibi driver gibi sorunlarım yok canım sıkıldı overclock denedim ama garip bir şekilde watman hatası aldımBende undervolt yapmaya çalışıyorum nette bakmadığım site kalmadı halen kendime güvenemiyorum . Net bir kişinin ağzından çıkmadı diye.
3600ü 0.900 voltaj ile 4.3 te çalıştırayım dedim olmadıkral normal bir şey bu.
bence sıkıntı yokken hiçbir şey deneme. Bu kartta sorun yaşamayan şanslı insanlardansınyok benim kart 5600XT maşallahı var ısınma gibi driver gibi sorunlarım yok canım sıkıldı overclock denedim ama garip bir şekilde watman hatası aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3600ü 0.900 voltaj ile 4.3 te çalıştırayım dedim olmadı
Şükür de öyle bir şey yok genel olarak sorun yaşanmıyorbence sıkıntı yokken hiçbir şey deneme. Bu kartta sorun yaşamayan şanslı insanlardansınŞükret
![]()
yav o voltaja o ghz olmaz zaten. Bırak 2019 model 3600 ü 2020 model de de en fazla 1.1 4.2 4.1 yapabilirsinyok benim kart 5600XT maşallahı var ısınma gibi driver gibi sorunlarım yok canım sıkıldı overclock denedim ama garip bir şekilde watman hatası aldım
ne dersin be susak usman agayım ben yaparımyav o voltaja o ghz olmaz zaten. Bırak 2019 model 3600 ü 2020 model de de en fazla 1.1 4.2 4.1 yapabilirsin
Baya abartmışsın sen
Oh iyi driver ve ısınma sorunu olmasında. Gerisi hallolur.yok benim kart 5600XT maşallahı var ısınma gibi driver gibi sorunlarım yok canım sıkıldı overclock denedim ama garip bir şekilde watman hatası aldım
usman aga safiyeyi kaçırmışlarne dersin be susak usman agayım ben yaparım
driver olmaz zaten ısınmada tuf evo olduğu için bu şekilde https://hizliresim.com/52LwMhOh iyi driver ve ısınma sorunu olmasında. Gerisi hallolur.
2020 model zaten şuan 1.131 de 4.250 deusman aga safiyeyi kaçırmışlar
Şaka bir yana 0.900 e 4.3 hayalden başka bir şey değil
3600 için 2019 model mi 2020 model mi anlayabilmen için 1.1 voltajla 4.1 veya 4.2 denemen gerekli
Stabil çalışırsa 2020 modeldir