Neler Yeni

Voltaj düştüğü icin ekran kartı kullanımı düşer mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Enes
temmuz ayında aldıgım pcimde bir süredir fps drop problemi yasıyorum bunu detaylı bir sekilde farklı bir konuda anlatmıstım ama bir güncelleme yapmak istedim merak eden varsa o konuma da göz atabilir neyse kısaca sorunum anlık ekran kartı kullanımının düşmesiydi sıcaklıklar gayet normal ekran kartı 63 dereceyi gecmiyor islemci maks 57 dereceye cıkıyor ama bazen 5-6 saniye süren fps droplar bile yasıyorum sorunumun genel olarak yazılımsal oldugunu düsünsem de gecen bakarken ekran kartının voltajının düstügünü gördüm islemci normal bir sekilde devam ediyordu ancak teknik bilgim 0 oldugu icin voltaj düştügü icin mi kullanım düşüyor yoksa kullanım düştügü icin mi voltaj düşüyor anlamadım genelde anlık droplar yiyorum ekran kartı kullanımı anlık düşüyor bazen %60lara bazen 30lara bu sorunu son zamanalrda yasadıgım oyunlar su sekilde: rdr 2(güncel oynadıgım oyun) star wars jedi fallen order ghostrunner 1 blasphemous bunlar hatırladıklarım bir ek not olarak gecen ssdimde yer acayım diye birseyler silerken de dosyalara göz atıyordum silecek birsey var mı diye fm savelerimi silerken dosya gezgini calıstırmayı durdurdu silme islemi ya da kullandıgım uygulamalarda hic sıkıntı yoktu ama anlık masaüstü görev cubugu siyah ekran oldu uygulamalar ekranda duruyodu yani ekranın kendisi gitmedi masaüstü görev cubugu vs sadece gitti ve arka plan siyah oldu ve bildigin kendini resetledi acaba windowsumda mı problem var dedim müsait bir zamanımda format atmayı düşünüyorum ancak voltaj mevzusu biraz kafamı karıstırdı o yüzden konu açmak istedim sistemim:

amd ryzen 5 7500f
asus dual rtx 4070
32gb ddr5 ram
500gb 3500/2100 kingston nvme m2 ssd
650w fsp hyper 80+ pro

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,762
Üyeler
164,903