Neler Yeni

Ekran kartı 1070, işlemci R7 5800x darboğaza benzer sorun yaşıyorum

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Göksel Gündüz
Güç kaynağının marka modelini göremedim kasayla beraber almıştım ancak sertifikası bulunuyodu kontrol ederek almıştım ancak alalı 6.5 yıla yakın oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Galiba onu da deneyeceğim. Peki sadece windows'un kurulu olduğu diske atsam olur mu diğer diski taşıyabileceğim bir yer yokta. Yardımınız için teşekkür ederim.
Sadece windows kurulu olan diske atman yeterli.

furk4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan
işlemci odaklı oyunlarda örnek : cs2,valorant . COD oyunları , battlefield oyunları lol , dota 2 , diğer mobalar bu tarz oyunlarda bu durumlar normal.
Stabil çalıştığı senaryoda dediğiniz doğrudur ancak işlemci o seviyede sabit değil her yükselişinde GPU da aynı oranda belki de daha fazla düşüş yaşıyo yani sürekli bi dalgalanma oluyo aşağı yukarı şekilde.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,596
İsim
efe araci
Stabil çalıştığı senaryoda dediğiniz doğrudur ancak işlemci o seviyede sabit değil her yükselişinde GPU da aynı oranda belki de daha fazla düşüş yaşıyo yani sürekli bi dalgalanma oluyo aşağı yukarı şekilde.
oyunun grafikleri en düşükteyse ortaya çekmeyi deneyebilirsin fps oyunlarında bu iniş düşüşler normal çünkü anlık fpsler uçup iniyior fps'i 100'e 200'e sabitlersen çözülebilir.

furk4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan
oyunun grafikleri en düşükteyse ortaya çekmeyi deneyebilirsin fps oyunlarında bu iniş düşüşler normal çünkü anlık fpsler uçup iniyior fps'i 100'e 200'e sabitlersen çözülebilir.
FPS sabitlemeyi de denedim ancak sorun çözülmedi, bu olay her gerçekleştiğinde sanki ping varmış gibi sekerek gidiyo herkes bazen de pc kendine geldiğinde farklı bi konuma ilerlemiş oluyo kendi kendine

kayracid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yiğit Kayra Kalaycı
Yardımızınız için teşekkür ederim. Appdata dosyalarını daha yeni temizlemiştim, galiba format atacağım umarım çözülür.
Ben teşekkür ederim anlattığınız kadarıyla konunun donanımsal olmadığını düşündüm belki değişimden önce yaptığınız bir driver güncellemesi de sıkımtılı olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,851
Üyeler
170,935
Son üye
Hithaeglir
Top Bottom