Neler Yeni

Volume_MAK key zarar verir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet harun Naçar
Selamlar hocalarım iyi forumlar. Sıkıntım şudur ki,
anlayan hocalarım yardımcı olursa minnetar olurum.
Canlı yayınıma 2-3 gündür gelen birisi bana Windows key verdi, kullandığımda Volume_MAK key olduğunu gördüm, daha önce hiç PC'm olmamıştı Windows 11 pro kullanıyorum,
Microsoft Store'dan indirmiş olduğum ShowKeyPlus'a girdiğimde orginal key bana verilenden farklı, orginal edition'da ise Windows 10 professional Retail yazıyor.
Bu ne demek oluyor ve birde, komut istemi'ne girdiğimde (slmgr /dlv) kodunu yazınca karşıma gelen ekranda Ürün anahtarı kanalı: Volume:MAK yazıyor Lisans durumu: lisanslı ve kalan Windows yeniden etkinleştirme sayısı: 999 görünüyor? Bu sorunlu bişey midir bi sorun çıkar mı? Ne kadar kaldırmayı denediysemde ne kadar video izleyip kod yazdiysamda (slmgr /???? Olanlardan) 1 ton kaldirildi mesaji almama rağmen, yada yeniden başlatın mesajı almama rağmen, ürün anahtarı gözükmüyordu ama, Windows dijital bir lisans ile etkinleştirildi yazısı hep vardı (galiba anakarta gömülü oldu format gerekiyor) . Bende tekrar çocuk'dan aldığım key'i Ürün anahtarına girip kaydettim, eğer şüphe edicek, zarar vericek, virüs verecek bişey yoksa beni rahatlatırsanız çok minettar olurum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,928
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom