Neler Yeni

Volvo S40 Düşük Devirde Toplamıyor

Fafafel

80+
Reaksiyon skoru
29
Araba Volvo S40 dizel 2006 model. 110 beygir, 240 tork ve Turbo'lu. Düz yolda 1'den 2'ye atıyorum vitesi araba 1500 devir veya altı olduğu zaman çok zor topluyor. 2000 devir üstüne çıkınca sorun yok, gaza dokununca yapıştırıyor koltuğa. Bu normal mi yoksa bir sıkıntı olabilir mi araçta?

Hdi motorlar normalde alt devirlerde o kadar ölü değildir. Yerine göre vites attığınıza eminseniz bir sorun olabilir.
Çekiş kaybı var mı? Yağ bakımını ne zaman yaptınız?(filtre tıkalı olabilir çekişten düşer)
Katalizör tıkalı olabilir .
İncelemek lazım kesin bir şey görmeden dememek lazım.

Rölanti de problem var mı ?

Rölanti de problem var mı ?
Hayır, sorun yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hdi motorlar normalde alt devirlerde o kadar ölü değildir. Yerine göre vites attığınıza eminseniz bir sorun olabilir.
Çekiş kaybı var mı? Yağ bakımını ne zaman yaptınız?(filtre tıkalı olabilir çekişten düşer)
Katalizör tıkalı olabilir .
İncelemek lazım kesin bir şey görmeden dememek lazım.
Sorunun ne olduğu aslında pek önemli değil. Bir ustaya göstermeyi düşünüyorum zaten. Merak ettiğim bu durum normal mi yoksa bir sıkıntı olabilir mi araçta?

Araba Volvo S40 dizel 2006 model. 110 beygir, 240 tork ve Turbo'lu. Düz yolda 1'den 2'ye atıyorum vitesi araba 1500 devir veya altı olduğu zaman çok zor topluyor. 2000 devir üstüne çıkınca sorun yok, gaza dokununca yapıştırıyor koltuğa. Bu normal mi yoksa bir sıkıntı olabilir mi araçta?
Çok sebebi olabilir veya sorun olmayabilir. İlk önce aracınıza orijinal diagnostik cihazla arıza tespit yaptırın. Geçmiş hata kodları varsa onlara bakarak yola çıkabilirsiniz. O da olmaz ise yağ filtre bakımı ile başlayıp araca checkup yaptırınız. Örneğin turbo araca yağ mı basıyor, hava filtresi mi pis, yakıt hattı kontrolü vs...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,184
Üyeler
173,326
Son üye
bişrew
Geri