Neler Yeni

voodoo şirketi gibi oyunlar yapmak

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
aklım da bir kaç fikir var açıkçası 2d kuş bakışı zombi savaşı trambolinden tramboline atlayarak 1. olmaya çalıştığımız bir oyun bu tarz şeyler çok oynanıyor saçma bir şekil de böyle 1 milyon download ve %50 civarı aktif kullanıcı olsa reklamlar sayesin de gün de 2400 2700 dolar arası kazanmak mümkünmüş, neler öğrenmem gerekiyor hangi programları kullanmam gerekiyor fx4100 4.6ghz r7 370 8gb ram üstesinden gelir mi bu işin
,

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
aklım da bir kaç fikir var açıkçası 2d kuş bakışı zombi savaşı trambolinden tramboline atlayarak 1. olmaya çalıştığımız bir oyun bu tarz şeyler çok oynanıyor saçma bir şekil de böyle 1 milyon download ve %50 civarı aktif kullanıcı olsa reklamlar sayesin de gün de 2400 2700 dolar arası kazanmak mümkünmüş, neler öğrenmem gerekiyor hangi programları kullanmam gerekiyor fx4100 4.6ghz r7 370 8gb ram üstesinden gelir mi bu işin
,
O tarz oyunlar küçük kitlede çok fazla etki ettiği için reklamlardan iyi paralar kazandırıyor benim 8 yaşındaki kuzenimde bile yüklü adamlar reklam veriyor en yükseğe çıkartıyorlar oyunu sonra bam bam
Unity kullanabilirsiniz ama tek yapmak zordur

aLoNeDarK33

80+ Bronze
,
benim bildiğim bu tarz oyunlar için bolca depolama alanı gerekli çünkü bu tarz oyunların tasarımları sırayla yapılıyor ve bu tasarımlar oyuna aktarılıp birleştiriliyor , bununla birlikte unreal engine 4 kullanabilirsin hemde güncel bir motor kendisi (tabii ki 2d oyun bölümü 3d kısmına girme)

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O tarz oyunlar küçük kitlede çok fazla etki ettiği için reklamlardan iyi paralar kazandırıyor benim 8 yaşındaki kuzenimde bile yüklü adamlar reklam veriyor en yükseğe çıkartıyorlar oyunu sonra bam bam
Unity kullanabilirsiniz ama tek yapmak zordur
gerekirse arkadaşım tasarımları halleder ben de kodlama öğrenip kodlar ile uğraşırım
cidden o voodoo yu kuran kişi çok zeki diye düşünüyorum adamın 25 den fazla oyunu var 100 milyon üstü 10 milyon üstü ve manyak gibi de reklam koymuşlar iyi dönüyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim bildiğim bu tarz oyunlar için bolca depolama alanı gerekli çünkü bu tarz oyunların tasarımları sırayla yapılıyor ve bu tasarımlar oyuna aktarılıp birleştiriliyor , bununla birlikte unreal engine 4 kullanabilirsin hemde güncel bir motor kendisi (tabii ki 2d oyun bölümü 3d kısmına girme)
telefon oyunu olucak bu unreal ile olacağını sanmıyorum unity daha mantıklı

aLoNeDarK33

80+ Bronze
gerekirse arkadaşım tasarımları halleder ben de kodlama öğrenip kodlar ile uğraşırım
cidden o voodoo yu kuran kişi çok zeki diye düşünüyorum adamın 25 den fazla oyunu var 100 milyon üstü 10 milyon üstü ve manyak gibi de reklam koymuşlar iyi dönüyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

telefon oyunu olucak bu unreal ile olacağını sanmıyorum unity daha mantıklı
bence unity de unreal de aynı o yüzden güncel olan unreal ı kullan diye tavsiye vereyim dedim

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
,
Yapabilirsiniz iyi para kazanırsınız

aLoNeDarK33

80+ Bronze
başlangıç için öyle düşünüyorum
hem ilerde belki kendini çok geliştirirsen 3d basit oyunlarada geçersin modellemedir harita yapımıdır falan (tabii ki git witcher 3 yap demiyorum ama portal ve portal 2 gibi kapalı mekanlarda geçen basit oyunlar yapabilirsin)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,924
Üyeler
165,746
Son üye
Emine6373
Top Bottom