Hocam karpuzlusunu tattım çok kötü benim önerim blue razz lemon , aşşırı güzel bi aroması varSigarayı azaltıp bırakmak için alıcam böyle giderse olmicak gibi
Alıntıyı görüntüle
Orman meyveli ve çilekliyi denedim
Çilekli leş gibi ama orman meyveliyi sordum
450 dedi arkadaş internette 500 civarı
Fresh tat aramıyorum
Tattığınız tatları söyleyebilirisniz
Onu tattım ya sevemedim arkadaş elfbarını aldıHocam karpuzlusunu tattım çok kötü benim önerim blue razz lemon , aşşırı güzel bi aroması var
Bide fresh e kaçıyor meyve aroması istiyorumOnu tattım ya sevemedim arkadaş elfbarını aldı
Mangolu ve karpuzlu alma sakın en iyisi bana göre, elmalı ve limonlu hem çok güzel bir tat bırakıyor hemde içini açıyor elmalının tadını soracak olursan şu yeşil lolipoplar olur ya aynı onun gibi.Sigarayı azaltıp bırakmak için alıcam böyle giderse olmicak gibi
Alıntıyı görüntüle
Orman meyveli ve çilekliyi denedim
Çilekli leş gibi ama orman meyveliyi sordum
450 dedi arkadaş internette 500 civarı
Fresh tat aramıyorum
Tattığınız tatları söyleyebilirisniz
Rocco marka lolipoplardan.Mangolu ve karpuzlu alma sakın en iyisi bana göre, elmalı ve limonlu hem çok güzel bir tat bırakıyor hemde içini açıyor elmalının tadını soracak olursan şu yeşil lolipoplar olur ya aynı onun gibi.
Kremalıda var sigara tadıyla bir deniyorMangolu ve karpuzlu alma sakın en iyisi bana göre, elmalı ve limonlu hem çok güzel bir tat bırakıyor hemde içini açıyor elmalının tadını soracak olursan şu yeşil lolipoplar olur ya aynı onun gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rocco marka lolipoplardan.
Kremalı hiç denemedim.Kremalıda var sigara tadıyla bir deniyor
Şu elmalı roccolardan diyosun olm mükemmel tadı var onun aynısıysa alıyım bi taneMangolu ve karpuzlu alma sakın en iyisi bana göre, elmalı ve limonlu hem çok güzel bir tat bırakıyor hemde içini açıyor elmalının tadını soracak olursan şu yeşil lolipoplar olur ya aynı onun gibi.
Rocco marka lolipoplardan.
Kanka aynısı çektikçe çekesin geliyor denemen lazım.Şu elmalı roccolardan diyosun olm mükemmel tadı var onun aynısıysa alıyım bi tane
Hocam kısa hesapla haftadaHa bide sigarayı bırakmak için demişsin ben ikisinide kullanan biri ve araştıran biri olarak söylüyorum, elektronik sigara daha zararlı normal sigaraya göre bir de daha çok bağımlı yapar.
Kremalı hiç denemedim.
Hocam sen o pufu 2 günde yakarsın günde 1 paket bitiriyorsan bir de 1 dal 10 çekimden kat kat fazladır.Hocam kısa hesapla haftada
7 paket 200 TL kafadan (3 hafta gitse yeter bana)
1 dal 10 çekim desek
10k/10=1000 dal
Oda 200 paket yapıyor
Yani
Alcam kanka önerin için teşekkürlerKanka aynısı çektikçe çekesin geliyor denemen lazım.
Hocam elfbar çok çabuk bozuluyor 4 5 kere art arda çek direk yanıyor "Vozol" bende var hiç denemedim art arda çekmeyi ama çok fark olacağını sanmıyorum.Niyeki