Vpnsiz Discorda erisim ?

Reaksiyon skoru
1
Mrb normalde goodbyedpi kullaniyorum kendi evimde discorda girmek icin. bir misafirlige gittigimde wifi uzerinden tum sitelere giris yapabiliyordum discord dahil bu nasil mumkun oluyor?

Bazı firmalarda sansür bulunmuyor ve dns değiştirerek girilebiliyor. Benim şuan ki firmamda da sansür yok, ben dns değiştirmedim, zaten cloudflare dns giriliydi ama benden sonra firmaya abone olanlarda TT dns girili geliyor, onlarda dns değiştirince giriyor sıkıntısız

Ben google DNS kullanıyorum Türknet müşterisiyim çoğu kişi tarayıcıdan erişim sağlıyor ama ben direkt uygulamasından girebiliyorum.

Ben google DNS kullanıyorum Türknet müşterisiyim çoğu kişi tarayıcıdan erişim sağlıyor ama ben direkt uygulamasından girebiliyorum.
Ben Türknetliyken dns değiştirsem bile bir etki olmuyordu, temsilci ile görüşünce boşuna değiştirmeyin bir şey değişmez demişlerdi ve gerçekten değişmemişti.

Ben Türknetliyken dns değiştirsem bile bir etki olmuyordu, temsilci ile görüşünce boşuna değiştirmeyin bir şey değişmez demişlerdi ve gerçekten değişmemişti.
Bende durum bu.

Modem üzerinden bir işlem yapılıyordu diye hatırlıyorum emin değilim ama galiba dpi harici bir çözüm yok

Mrb normalde goodbyedpi kullaniyorum kendi evimde discorda girmek icin. bir misafirlige gittigimde wifi uzerinden tum sitelere giris yapabiliyordum discord dahil bu nasil mumkun oluyor?
hocam goodbydpi vpn e giriyormu bilmiyorum dns değiştiriyor diye biliyorum sadece indirip kurman yeterli arkaplanda sessizce çalışıyor roblox dc girebiliyorsun pingte bir sıkıntı yaşamadım hiç

Link vermek yasak mı bilmiyorum ama
ben bunu yaptım oldu, kullanıyorum.

hocam goodbydpi vpn e giriyormu bilmiyorum dns değiştiriyor diye biliyorum sadece indirip kurman yeterli arkaplanda sessizce çalışıyor roblox dc girebiliyorsun pingte bir sıkıntı yaşamadım hiç
Dpi vpn e girmez
Paketleri şifreleyip gönderiyor basit trickler ile internet hizmet sağlayıcısı göremiyor

Dpi vpn e girmez
Paketleri şifreleyip gönderiyor basit trickler ile internet hizmet sağlayıcısı göremiyor
pek anlamam hocam bildiklerimi söyledim😁 işe yarıyor ya

artık dns degiştirsende giremiyorsun pc yı her actıgında vpn acıp kapat yeterli

beyler ben zaten girebiliyoeum pcde rahatca lutfen postu iyi okuyun telefondan dpi ve vpn olmadan girisi soruyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,140
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs
Geri