Neler Yeni

Vpnsiz Discorda erisim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir
Mrb normalde goodbyedpi kullaniyorum kendi evimde discorda girmek icin. bir misafirlige gittigimde wifi uzerinden tum sitelere giris yapabiliyordum discord dahil bu nasil mumkun oluyor?

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
ahmet çavdar
Bazı firmalarda sansür bulunmuyor ve dns değiştirerek girilebiliyor. Benim şuan ki firmamda da sansür yok, ben dns değiştirmedim, zaten cloudflare dns giriliydi ama benden sonra firmaya abone olanlarda TT dns girili geliyor, onlarda dns değiştirince giriyor sıkıntısız

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer Keskin
Ben google DNS kullanıyorum Türknet müşterisiyim çoğu kişi tarayıcıdan erişim sağlıyor ama ben direkt uygulamasından girebiliyorum.

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
ahmet çavdar
Ben google DNS kullanıyorum Türknet müşterisiyim çoğu kişi tarayıcıdan erişim sağlıyor ama ben direkt uygulamasından girebiliyorum.
Ben Türknetliyken dns değiştirsem bile bir etki olmuyordu, temsilci ile görüşünce boşuna değiştirmeyin bir şey değişmez demişlerdi ve gerçekten değişmemişti.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer Keskin
Ben Türknetliyken dns değiştirsem bile bir etki olmuyordu, temsilci ile görüşünce boşuna değiştirmeyin bir şey değişmez demişlerdi ve gerçekten değişmemişti.
Bende durum bu.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,728
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Modem üzerinden bir işlem yapılıyordu diye hatırlıyorum emin değilim ama galiba dpi harici bir çözüm yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Serhat Aydın
Mrb normalde goodbyedpi kullaniyorum kendi evimde discorda girmek icin. bir misafirlige gittigimde wifi uzerinden tum sitelere giris yapabiliyordum discord dahil bu nasil mumkun oluyor?
hocam goodbydpi vpn e giriyormu bilmiyorum dns değiştiriyor diye biliyorum sadece indirip kurman yeterli arkaplanda sessizce çalışıyor roblox dc girebiliyorsun pingte bir sıkıntı yaşamadım hiç

pinkward

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
İ
Link vermek yasak mı bilmiyorum ama
ben bunu yaptım oldu, kullanıyorum.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,728
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
hocam goodbydpi vpn e giriyormu bilmiyorum dns değiştiriyor diye biliyorum sadece indirip kurman yeterli arkaplanda sessizce çalışıyor roblox dc girebiliyorsun pingte bir sıkıntı yaşamadım hiç
Dpi vpn e girmez
Paketleri şifreleyip gönderiyor basit trickler ile internet hizmet sağlayıcısı göremiyor

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Talat
artık dns degiştirsende giremiyorsun pc yı her actıgında vpn acıp kapat yeterli

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir
beyler ben zaten girebiliyoeum pcde rahatca lutfen postu iyi okuyun telefondan dpi ve vpn olmadan girisi soruyorum

Top Bottom