VPRO V700S - 1 yıl dolmadan tuşları basmaz oldu, önermiyorum

MR Glemsi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
144
linkini verdiğim klavyeyi almayı düşünen varsa almasın arkadaşlar daha 1 yıl olmadan tuşlar basmamaya başladı herhangi bir düşürme vs yok zamanında 180 TL'ye almıştım 335 tl olmuş bu fiyat bandında daha iyi klavye bulunur bilginize

Parasını haketmediği tipinden belli zaten.
Alıcak olan varsa uzak dursun.

Teknoloji şans işidir. Elektronik aksam. Ne zaman bozulacağı belli olmaz.

2015ten beri razer blackwidow kullanıyorum hala taş gibi bilinmedik markaları detaylıca araştırmadan almayın
bilgi için teşekkürler

Bunu hayatta almam tipi bile bozuk.

linkini verdiğim klavyeyi almayı düşünen varsa almasın arkadaşlar daha 1 yıl olmadan tuşlar basmamaya başladı herhangi bir düşürme vs yok zamanında 180 TL'ye almıştım 335 TL olmuş bu fiyat bandında daha iyi klavye bulunur bilginize
Bunu önermeyeceksek "geympovır rampeyç " ürünlerini de önermemiz gerekiyor aynı gübreden switchi kullanıyorlar.

linkini verdiğim klavyeyi almayı düşünen varsa almasın arkadaşlar daha 1 yıl olmadan tuşlar basmamaya başladı herhangi bir düşürme vs yok zamanında 180 TL'ye almıştım 335 TL olmuş bu fiyat bandında daha iyi klavye bulunur bilginize
Halbuki ucuz mekanik alin denmişti.

Bunu önermeyeceksek "geympovır rampeyç " ürünlerini de önermemiz gerekiyor aynı gübreden switchi kullanıyorlar.
Aynen öyle. VPRO aslında iyi markadır ama bu urün olmamış. Logitech de iyi marka ama G413 e baktiğınizda çok kotü. Markaya gore kıyaslamayın.
2015ten beri razer blackwidow kullanıyorum hala taş gibi bilinmedik markaları detaylıca araştırmadan almayın
bilgi için teşekkürler

evet arkadaşlar bazı tuşların ledlerde gg sadece kırmızı veya hiç yanmıyor facebook üzerinden ulaşmaya çalıştım güncelleme ile düzelirmi diye engel yedim dgsdfsd hiçbir şekilde marka ile iletişime geçemiyorum aman abi rampage olsa enazından iletişime geçebiliyorsun

Geri