talisca1903
80+
- Reaksiyon skoru
- 161
Beyler bunu kurdum aslında internet var şuan 2.4 ve 5 GHZ. Modeme gerek var mı internet için yoksa modemsizde çalışır mı bu?
5.4GHZ sinyallerin mesafesi 2.4GHZ'den daha kısa ama hızı ve stabilitesi daha iyidir.@thepublicman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5 ghz 10 yıllık modemime göre aynı yerden 1 diş eksik çekiyor normal mi sizce ?
ama aynı yerden 1 diş eksik diyor normal değil bu5.4GHZ sinyallerin mesafesi 2.4GHZ'den daha kısa ama hızı ve stabilitesi daha iyidir.
arada bir tane duvar var hocam normal değil bence.5.4GHZ sinyallerin mesafesi 2.4GHZ'den daha kısa ama hızı ve stabilitesi daha iyidir.
1 duvar infosu verilmemişti amaarada bir tane duvar var hocam normal değil bence.
1 duvar infosu verilmemişti amaduvarlar hep engel ama hız testinde sonuçlar nasıl?
aynı modem bendede var ama daha iyi şecenekler var ben aldıgıma pişman oldum ısınıyor kapatıp acmanız gerekıyor bazenBeyler bunu kurdum aslında internet var şuan 2.4 ve 5 GHZ. Modeme gerek var mı internet için yoksa modemsizde çalışır mı bu?
İyi oldu yazdığınız hocam. İade başlattım zaten.aynı modem bendede var ama daha iyi şecenekler var ben aldıgıma pişman oldum ısınıyor kapatıp acmanız gerekıyor bazen
Normal normal dostum aynı mesafede 1 diş etkiler duvar varsa, mesela ben evde 5ghz odamda kullanamıyorum ama 2.4 her yere çekiyor neredeyse.1 duvar infosu verilmemişti amaduvarlar hep engel ama hız testinde sonuçlar nasıl?
Hocam 10 12 yıllık modemin çekim gücü daha iyi mesela ama bi garibime gitti. Amazondan 26 TL ye denk getirip alsam tamamdı ama 1000 TL verdik verim alamıyorumNormal normal dostum aynı mesafede 1 diş etkiler duvar varsa, mesela ben evde 5ghz odamda kullanamıyorum ama 2.4 her yere çekiyor neredeyse.