Bende amd phenom ii x 4 işlemci bulunmakta overclock yaptim derece 56 larda lakin biraz daha voltaj verince bianda güç kesiliyo işlemcide 3.7 de ise 800 düşüyor ama sıcaklıktan değil vrm den kaynaklı olabilirmi
Olabilir. Anakart nedir? voltaj kaç?Bende amd phenom ii x 4 işlemci bulunmakta overclock yaptim derece 56 larda lakin biraz daha voltaj verince bianda güç kesiliyo işlemcide 3.7 de ise 800 düşüyor ama sıcaklıktan değil vrm den kaynaklı olabilirmi
Hava sirkülasyonu iyi bir kasa da stock kullanımda sorun yaşamazsın o.c falan yapmayın@TechPowerUp hocam konuyla alakasız ama benim B450M Dragon anakartım var R5 5600x ile sıkıntısız kullanabilirmiyim .
Evet ama anakart düşük bayağı. 5600X gibi bir işlemcide bence all core 4.6 üstü gibi bir OC olmaz.@TechPowerUp hocam konuyla alakasız ama benim B450M Dragon anakartım var R5 5600x ile sıkıntısız kullanabilirmiyim .
All Core 4.6 GHz yapsam gene iyi , 2-3 ay idare eder yani demiEvet ama anakart düşük bayağı. 5600X gibi bir işlemcide bence all core 4.6 üstü gibi bir OC olmaz.
Evet. Zaten 5600X ısınan işlemci olsa bile güç tüketimi vs konusunda iyi.All Core 4.6 GHz yapsam gene iyi , 2-3 ay idare eder yani demi
5600x b serisi bir anakarttamı kullanılmali sizceEvet. Zaten 5600X ısınan işlemci olsa bile güç tüketimi vs konusunda iyi.
B serisi derken B450 demek istedim.Evet.
Yup. Sorunsuz kullanabilirsin.@TechPowerUp hocam konuyla alakasız ama benim B450M Dragon anakartım var R5 5600x ile sıkıntısız kullanabilirmiyim .
X ve B demek daha iyi olur.5600x b serisi bir anakarttamı kullanılmali sizce
X serisi bana bi kötü geldi çoğu kişi b550 kullanıyor.Yup. Sorunsuz kullanabilirsin.
X ve B demek daha iyi olur.