hocam merhabalar:
*haftada 4-3 kez antrenman yapıyorum. Genelde 3 fıtnıs 1 kez 40dk kadar yüzme yapıyorum.
*kütleli hacimli fakat yağ tulumu gibi gözükmeyen bir vücüt istiyorum hocam. daha sonrasında definasyona girip sixpack vs belirgin bir vücüt hdefim. demek istediğimi az çok anlamıssınızdır.
*hocam dönem dönem aralıklı olarak yapıyordum. son 2 haftadır düzenli olarak yapıyorum. sabah 7 de kalkıp 8 de spora geçiyorum.
Yani iki şekilde anlatayım o zaman,
her zaman fit gözükmek istiyorsan karbonhidratı azalt ( un mamülleri, abur cubur vb ) full body olarak vücut geliştirmeye devam et karın girdikten sonra 20 dakka kardiyonu mutlaka yap.
seneye daha iri gözükmek istiyorsan bu kış biraz şişmen lazım sağlam antrenman atman için, biraz karbonhidrat yükle ama sağlıklı karbonhidratlar liste uzun burda yaz yaz bitmez, bu şekilde sağlam antrenman atıp yaza 3 ay kala tahminen 10 kilo kas koymuş olursun omuz göğüs kollar sağlam gözükür o bahsettiğim 3 aydada definasyona giriceksin.
yalnız 3-4 gün olmaz kafanda net oturt onu ne yapmak istediğini tart biç spor disiplin işidir bende arada kaçırıyorum dozu ama haftada 5 gün gitmeni öneriyorum programıda ortalama şu şekilde yapabilirsin
15 dakika kardiyo - göğüs - arka kol
15 dakika kardiyo - omuz - ön kol
15 dakika kardiyo - karın - sırt
40 dakika kardiyo - bacak
sıralama bu şekilde devam ediyor, karını arttırabilirsin kardiyodan kısabilirsin maksat yağlanmanı minimize etmek ama enerjini çok fazla harcar kardiyo haberin olsun.