Vücut Ağrılarım Normal Mi ?

Reaksiyon skoru
110
Dün okulda eğlencesine yaklaşık 30 tane squad yaptım ama bugün bildiğin yürüyemiyorum her adımımda ağrıdan acı çekiyorum bu şınav çekmeye çalıştığım zaman veyahut mekik vs. yaşadığım bir durum pek haraketli bir hayat yaşamıyorum misal şuan ağrım var bugün spora devam etsem vücut alışır ve bu ağrıları hissetmemeye mi başladırm mantığı nedir

uzun süre hareketsiz kaldığın için hamlanmışsındır bir kaç güne geçer merak etme

Uzun süredir kaslarını kasmadığın ve birden ısınmadan çok kastığın için ağrılar olur, normaldir. Geçer 2-3 güne kalmaz.

devam etmem yararımadır sanırım dediğinize göre
Tabi ki.
Spor her zaman yararlıdır dostum.
Fitness'a uzun sure gitmeyip, birden gidince bende de o ağrılar çok oldu. Devam ettim hiç bir sıkıntı da olmadı.

Isınmadan yaptığınız için normaldir, bir anda spora başlayınca 3-4 gün acısını çekiyorsunuz. Bu ağrılar olduğu süreçlerde çok zorlanmayın ısınarak spora başlayın ve bir anda ağır sporlara başlamayın.

Dün okulda eğlencesine yaklaşık 30 tane squad yaptım ama bugün bildiğin yürüyemiyorum her adımımda ağrıdan acı çekiyorum bu şınav çekmeye çalıştığım zaman veyahut mekik vs. yaşadığım bir durum pek haraketli bir hayat yaşamıyorum misal şuan ağrım var bugün spora devam etsem vücut alışır ve bu ağrıları hissetmemeye mi başladırm mantığı nedir
O hiçbir şey yerinde olmak isterdim.
16 Yaşındayım eğilemiyorum 2 bacağımda menüsküs var büyük ihtimalle boşa dönüyor ayağım düz taban 5 dk den fazla ayakta duramıyorum sırtım hergün ağrıyor agresif oluyorum.
duruş bozukluğuda var, Boynumda kamburluk.
Sanki 70 yaşındayım babaannem benden daha dinç ben yoluma yürüyemiyorum..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

:,,)

2-3 güne geçmesi lazım ama hâla devam ediyorsa git test ol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,075
Üyeler
188,694
Son üye
marcoasensio21
Geri