Yardım Vw Polo 1.4 Fan Edition Alınır mı?

Reaksiyon skoru
145
Vw Polo 2012 Model 1.4 Fan Edition Manuel/Benzin 145.000₺ yazmış pazarlık yapmadık daha 63bin km'de 2 parça boya var gerisi hatasız sağ arka kapı çamurluk. Harici bir şey çıkarsa öderim diyor. Aracın kronik problemleri var mı, çekişi nasıl tutulan bir model mi bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

@Denizgezen

Daha eski bir motor çok yeni nesil değil
Yakıtı fazladır. Turbosuz bir düz motor. Aynı motor 2003 model poloda da var.
Çekişinin çok olduğunu sanmıyorum aynı motorlu fabia kullandım ahım şahım performans yok
145 bin tl vermek bence mantıklı değil
1.4 tdi ve 1.6 tdi motorlar en tutulanları. 1.2 tsi ve 1.4 tsi de güzel . Ne farkı var dersen söylediğin motor daha eski nesil bir motor
1.4 tsi 1.2 tsi dersen turbolu daha yeni nesil bir motor
Gibi mesela. Dizelde 1.4 dizel almazdım şahsen. Traktör gibi çalışıyor

Çekişinin çok olduğunu sanmıyorum aynı motorlu fabia kullandım ahım şahım performans yok
145 bin TL vermek bence mantıklı değil
1.4 tdi ve 1.6 tdi motorlar en tutulanları. 1.2 tsi ve 1.4 tsi de güzel . Ne farkı var dersen söylediğin motor daha eski nesil bir motor
Çok teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

145 bin TL vermek bence mantıklı değil
1.2 tsi lerin hantal olduğunu duydum peki bu fiyat bandına önerebileceğiniz araçlar var mı 150bintl @Denizgezen

Çok teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1.2 tsi lerin hantal olduğunu duydum peki bu fiyat bandına önerebileceğiniz araçlar var mı 150bintl @Denizgezen
1.2 TSI oldukça başarılı bir motor Turbo destekli olduğu için hızlanma değerleri gayet iyi yakıt ayağına bağlı olarak az yakar

Geri