fn+q yap.hiç bir şey yoktu bir anda w tuşu basmadı klavyem gp katana ne yapmam lazım
alalı 5 ay oldu
Temizlemeyi dene bi pislik dolmuş olabilirhiç bir şey yoktu bir anda w tuşu basmadı klavyem gp katana ne yapmam lazım
alalı 5 ay oldu
Olmazeğer düzelmesse garantiye gönderirsem temizledim diye sıkıntı olurmu
eski klavyeyi taktım şimdiOlmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer öyle olsaydı 2 seme boyunca klavyeyi hiç mi temizlemiyeceğiz ama eğer bozulursa kalma ihtimali olabilir sen genede kitapçığı oku benim dediğime güvenme
Temizle eğer düzelmezse garantiye yollahiç bir şey yoktu bir anda w tuşu basmadı klavyem gp katana ne yapmam lazım
alalı 5 ay oldu
İnşallah bu gözler neler gördü incehesap daha önce yollanilan mouse u kaybettiğini bile gördük bu forumda.ince hesaptan aldım inşallah fazla uğraşmam
Temizle eğer düzelmezse garantiye yolla
hocam klavyenin tuşunu söktükten sonra kaba su ve sabun koyup tuşları içine katsam sonra yıkasam tuşları olurmuOlmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer öyle olsaydı 2 seme boyunca klavyeyi hiç mi temizlemiyeceğiz ama eğer bozulursa kalma ihtimali olabilir sen genede kitapçığı oku benim dediğime güvenme
Bence su ile deneme ıslak mendil ile silebilirsin bencehocam klavyenin tuşunu söktükten sonra kaba su ve sabun koyup tuşları içine katsam sonra yıkasam tuşları olurmu