Pc ye w10 kurmak icin usb bellek alıcam ama 16mi alsam 8mi alsam diye arada kaldim w10 yuklu bellegi yine baska seyler icin kullanabilirmiyim yoksa sadece tek kullanimlikmi ona göre karar vericem kac gb olduğunu?
Windows'u kurduktan sonra USB'yi biçimlendirip kullanabilirsin. Windows ISO'sunu yazdırdığın USB'nin tek kullanımlık olması söz konusu değil.yuklu bellegi yine baska seyler icin kullanabilirmiyim yoksa sadece tek kullanimlikmi
Windows'u kurduktan sonra USB'yi biçimlendirip kullanabilirsin. Windows ISO'sunu yazdırdığın USB'nin tek kullanımlık olması söz konusu değil.yuklu bellegi yine baska seyler icin kullanabilirmiyim yoksa sadece tek kullanimlikmi
yeterliPC ye w10 kurmak icin usb bellek alıcam ama 16mi alsam 8mi alsam diye arada kaldim w10 yuklu bellegi yine baska seyler icin kullanabilirmiyim yoksa sadece tek kullanimlikmi ona göre karar vericem kac gb olduğunu?
8GB Yeter kardeşim.PC ye w10 kurmak icin usb bellek alıcam ama 16mi alsam 8mi alsam diye arada kaldim w10 yuklu bellegi yine baska seyler icin kullanabilirmiyim yoksa sadece tek kullanimlikmi ona göre karar vericem kac gb olduğunu?