Windows güncellemelerini ve doğrulamasını başka serverlere yönlendiriyor.Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
Bana kalırsa sağlam lisanstan kod al geçarkadaşlar forumlarda görmüştüm daha öncende böyle alabileğim bi yer var mı size sorayım dedim
İnternette biraz arastırırsan dünya kdr oem/retail keyler var.arkadaşlar forumlarda görmüştüm daha öncende böyle alabileğim bi yer var mı size sorayım dedim
ben bu yöntemi namusum gibi savunuyordum, sonrasında azıcıkta olsa performans düşüşüne şahit oldum. 50 60 TL'ye bi lisans al rahat et
Nereden dediğiniz fiyata güvenilir bir şekilde alabilirim?40 TL ye kod satıyorlar. Temizinden al kullan bence.
Softklik ten aldım 1 hafta önce lisans kodunu gönderdiler girdim sorun olmadı.Nereden dediğiniz fiyata güvenilir bir şekilde alabilirim?
Aga aldıktan sonra iptal olup muhattap bulamayanlar varmış şikayet var sitesinde ben pek güvenmedim açıkçası.Softklik ten aldım 1 hafta önce lisans kodunu gönderdiler girdim sorun olmadı.