Selahaddin
80+
Ne kadar olmalibüyük ihtimalde bir sorun var, flash bellek yazma hızı ne kadar?
bilmiyorum ama çokta kalitelki bi usb değilbüyük ihtimalde bir sorun var, flash bellek yazma hızı ne kadar?
başka usb ile denesem gene bu kadar beklermiyimbilmiyorum ama çokta kalitelki bi usb değil
ondan dolayı olabilir ama başka bir sorunda olabilir ben geçen kioxia nın flashında yakalşık 10 dk de bitirmiştim win11 yazmayıbilmiyorum ama çokta kalitelki bi usb değil
Tamamdır o zaman başka usb ile deniyim yapcak bişi yok böyle giderse saba anca biter.Teşekkür ederimondan dolayı olabilir ama başka bir sorunda olabilir ben geçen kioxia nın flashında yakalşık 10 dk de bitirmiştim win11 yazmayı
normal bir usb flaşta max 10 dk beklersin yani sorun flaşta ibi usb flaş değişip tekrar dener misinbilmiyorum ama çokta kalitelki bi usb değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
başka usb ile denesem gene bu kadar beklermiyim
şimdi değişiyorum sağol umarım olurnormal bir usb flaşta max 10 dk beklersin yani sorun flaşta ibi usb flaş değişip tekrar dener misin
usb değitim şu an çok daha hızlı Teşekkür ederimnormal bir usb flaşta max 10 dk beklersin yani sorun flaşta ibi usb flaş değişip tekrar dener misin