umarım doğru değildir.
Twitter kullanmadığım için yorum yapamayacağım, ama çok duydum bu ne olayı böyle?
Bİraz yasal olmayan bişey ayrıca ürperdim biHerkesin umudu o yönde. Dün gece gündeme bakayım dedim,pisman oldum. Kanım dondu fotoları görünce. Bu gerçek olmasa bile kahrolasi vücutlarının genç gorunmesi icin cocuklardan hormon alanlar insanlığın öldüğüne kanit.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hali kıyafet oyuncak vb şeyler 50k üstü fiyatlara satılıp kaçırılmış çocukların isimleri ürünlere veriliyor. Şifreli şekilde cocuk ticareti var deniyor.
doğru değildir inşallah çünkü kanım dondu kanıtlar var ama insan inanmak istemiyor bunu yaparken denetlemeyenler de de sorun var ve şu laf özetliyor konuyu ... sonra şeytan dudağını ısırdı ve dedi ki : boynuz kulağa geçti - şeytan tahtını insana kaptırdı gibi şeyler çok doğru oluyor birde espri yapan beyininde zerre kalıntı olmayan varlıklar var aşırı sinir oluyorum yolda görsem 5 yaşındaki velet çocuklara neden yaptıklarını hala aklım almıyor normalde burayı küfürlerle doldurmak isterdim ama form kirlenmesinTwitter takip edenler bilir ne düşünüyorsunuz?