bir şey olmaz ben çöp pcde kullanıyorum lolde 18 Fps alırken 13-17 arası oluyor çok yormazSistemimi yorar mı ya da bir oyun falan oynarken fps düşüşü yaratır mı?
Bence alınırArkadaşlar steamden 15 liraya wallpaper engine alınır mı?
SANIRIM OPTİMİZASYON GÜNCELLEMESİ GELMİŞ BENCE ALINIRArkadaşlar steamden 15 liraya wallpaper engine alınır mı?
Sistemimi yorar mı ya da bir oyun falan oynarken fps düşüşü yaratır mı?
MSI B450 Tomahawk Max - Ryzen 5 5600x - SE-234 - Kingston A2000 500GB + Patriot Burst 240GB - Aero One Frost - Cooler Master MWE 700w +80 Bronze v2 - XPG d30 Gammix cl16 3200mhz 16GB - Asus Phoenix 1650 Super OC - LG 27GN800-B - Razer Basilisk X Hyperspeed Kablosuz - Logitech G Pro X - Monster Pusat K3 Pro - Monster XLSistemini bilmiyorum (mobildeyim ekran dönmesi kapalı bakamıyom)
Al al al sistemin iyi.MSI B450 Tomahawk Max - Ryzen 5 5600x - SE-234 - Kingston A2000 500GB + Patriot Burst 240GB - Aero One Frost - Cooler Master MWE 700w +80 Bronze v2 - XPG d30 Gammix cl16 3200mhz 16GB - Asus Phoenix 1650 Super OC - LG 27GN800-B - Razer Basilisk X Hyperspeed Kablosuz - Logitech G Pro X - Monster Pusat K3 Pro - Monster XL
Alınmazmı Bee! Arka Planımda Bu var bu görselin bir sürü efektli ve cafcaflı olduğunu düşün video atamadım (Herhangi bir uygulama açtığınızda tam ekranda ceya sayfayı kaplıyacak bir şey WPE duruyor çalışmıyor yani boşuna sistem gücü yemiyor oyunlarda herhangi bir kayıp olmaz veya normala kullanımda)Arkadaşlar steamden 15 liraya wallpaper engine alınır mı?
Aldım teşekkürlerAlınmazmı Bee! Arka Planımda Bu var bu görselin bir sürü efektli ve cafcaflı olduğunu düşün video atamadım (Herhangi bir uygulama açtığınızda tam ekranda ceya sayfayı kaplıyacak bir şey WPE duruyor çalışmıyor yani boşuna sistem gücü yemiyor oyunlarda herhangi bir kayıp olmaz veya normala kullanımda)
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar steamden 15 liraya wallpaper engine alınır mı?
Alınır.Ne ararsan varBen indirimi beklemeden 15 liraya aldım gayet memnunum. Sistemini bilmiyorum (mobildeyim ekran dönmesi kapalı bakamıyom) 1080p wallpaper ayarlarsın zaten oyuna girince canlı duvar kağıtları otomatik duruyor.
Katılıyorum şunun güzelliğine bakAlınmazmı Bee! Arka Planımda Bu var bu görselin bir sürü efektli ve cafcaflı olduğunu düşün video atamadım (Herhangi bir uygulama açtığınızda tam ekranda ceya sayfayı kaplıyacak bir şey WPE duruyor çalışmıyor yani boşuna sistem gücü yemiyor oyunlarda herhangi bir kayıp olmaz veya normala kullanımda)
Alıntıyı görüntüle
arka planlarınız şenlensin diyim bariAldım teşekkürler