Marku 80+ Bronze Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 1,472 Reaksiyon skoru 601 8 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Ryzhem yazmış: Bazıları ekran kartını ısıtıyor mesela az kalsın benimki patlayacaktı Devamı için tıklayın... Şimdi şaka mı bu anlamadim. Benim ekran kartı zaten biraz alt düzey olduğu için pek ısınsın istemiyorum.
Ryzhem yazmış: Bazıları ekran kartını ısıtıyor mesela az kalsın benimki patlayacaktı Devamı için tıklayın... Şimdi şaka mı bu anlamadim. Benim ekran kartı zaten biraz alt düzey olduğu için pek ısınsın istemiyorum.
Skynel 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 10,309 Reaksiyon skoru 9,263 8 Mart 2021 #15 Marku yazmış: Şimdi şaka mı bu anlamadim. Benim ekran kartı zaten biraz alt düzey olduğu için pek ısınsın istemiyorum. Devamı için tıklayın... Hocam ne olacak ısınsa için rahat olsun sanki sen oyun oynarken ısınmıyor eğer çok kullanırsa kapatırsın.
Marku yazmış: Şimdi şaka mı bu anlamadim. Benim ekran kartı zaten biraz alt düzey olduğu için pek ısınsın istemiyorum. Devamı için tıklayın... Hocam ne olacak ısınsa için rahat olsun sanki sen oyun oynarken ısınmıyor eğer çok kullanırsa kapatırsın.
Vuudx 80+ Silver Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2,737 Reaksiyon skoru 1,179 8 Mart 2021 #16 Marku yazmış: Şimdi şaka mı bu anlamadim. Benim ekran kartı zaten biraz alt düzey olduğu için pek ısınsın istemiyorum. Devamı için tıklayın... Msi afterburnerden veya görev yöneticisinden izlersin sıcaklık değerini, öyle çok ısıtan duvar kağıtları nadir zaten
Marku yazmış: Şimdi şaka mı bu anlamadim. Benim ekran kartı zaten biraz alt düzey olduğu için pek ısınsın istemiyorum. Devamı için tıklayın... Msi afterburnerden veya görev yöneticisinden izlersin sıcaklık değerini, öyle çok ısıtan duvar kağıtları nadir zaten
Ryzhem 80+ Gold Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 9,374 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 7,035 8 Mart 2021 #17 Marku yazmış: Şimdi şaka mı bu anlamadim. Benim ekran kartı zaten biraz alt düzey olduğu için pek ısınsın istemiyorum. Devamı için tıklayın... ısınamsı muhtemel bi kart bulduk desek mesela benim kart 47-60 a kadar değişiyor bunu nereden baksan 30 dk beklediğimde 89 dereceye kadar çıktı
Marku yazmış: Şimdi şaka mı bu anlamadim. Benim ekran kartı zaten biraz alt düzey olduğu için pek ısınsın istemiyorum. Devamı için tıklayın... ısınamsı muhtemel bi kart bulduk desek mesela benim kart 47-60 a kadar değişiyor bunu nereden baksan 30 dk beklediğimde 89 dereceye kadar çıktı