Neler Yeni

Warband nasıl ordu düzeni kurmam gerekli?

Yavuz241

80+ Bronze
Merhabalar. Warband oynamaya bu aralar çok sardım. Cihat ve Haçlılar modunu indirdim zevkle oynuyorum ama bir sıkıntım var. Oyunda hangi savaşa girsem ya kaybediyorum ya da çok fazla asker kaybediyorum. Orduma nasıl askerler almalıyım ve nasıl bir düzen yapmalıyım? Sürekli olarak yaptığım taktik full süvari ile geziyorum ve hepsini kendime takip ettirip piyadelere dalıyorum ama piyadelerin arasına dalınca çok fazla askerim gidiyor. Neler yapmalıyım?

Aware

80+ Silver
Piyade counterlar zaten atlıları onun için atlı okçu ve normal süvari gezin .

Mojo jojo

80+ Silver
Ben full süvari takılıyordum.
Arkada okçular ile indiriyordum, ama hileler açıktı.

coLSwaG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Eren Güler
Merhabalar. Warband oynamaya bu aralar çok sardım. Cihat ve Haçlılar modunu indirdim zevkle oynuyorum ama bir sıkıntım var. Oyunda hangi savaşa girsem ya kaybediyorum ya da çok fazla asker kaybediyorum. Orduma nasıl askerler almalıyım ve nasıl bir düzen yapmalıyım? Sürekli olarak yaptığım taktik full süvari ile geziyorum ve hepsini kendime takip ettirip piyadelere dalıyorum ama piyadelerin arasına dalınca çok fazla askerim gidiyor. Neler yapmalıyım?
Meydan savaşında en iyisi her zaman süvarilerdir, kalede piyade ve okçular parlar, aynı zamanda savaş alanı engebeliyse okçular çok iyi iş yapar. Tam olarak hangi askerleri kullanman gerektiğini söyleyemiyorum çünkü o modu hiç oynamayadım.

Yavuz241

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Meydan savaşında en iyisi her zaman süvarilerdir, kalede piyade ve okçular parlar, aynı zamanda savaş alanı engebeliyse okçular çok iyi iş yapar. Tam olarak hangi askerleri kullanman gerektiğini söyleyemiyorum çünkü o modu hiç oynamayadım.
Hocam normal mod için önerebilir misiniz askerleri?

coLSwaG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Eren Güler
Hocam normal mod için önerebilir misiniz askerleri?
En iyi okuçu rodok arbaletçisi, en iyi piyada nord kahramanı, en iyi süvari ise yanılmıyorsam memlük idi. Bunları karma bir şekilde toplarsanız her savaştan rahat bir şekilde galip çıkarsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,065
Üyeler
163,768
Son üye
incebey