Hocam başka modlarda aynı sorunu yaşıyor musunuz?Merhaba herkese Steam üzerinden giriyorum Osmanlı modunda oynarken bi anda bu hatayı verip oyundan atıyor nasıl çözebilirim bu sorunu ?
Modsuz oynayınca bi 20 dk oynatıyor ordada atıyordu başka mod denemedim benim pc külüstür bir pc leptop acaba ondan mi kaynaklanıyor ?Hocam başka modlarda aynı sorunu yaşıyor musunuz?
Hocam warband hafif sisteyen bir oyun. Steamden oynuyorsanız doğrulama yapar mısınız?Modsuz oynayınca bi 20 dk oynatıyor ordada atıyordu başka mod denemedim benim pc külüstür bir pc leptop acaba ondan mi kaynaklanıyor ?
Nasıl yapıcam doğrulamayı hocam ?Hocam warband hafif sisteyen bir oyun. Steamden oynuyorsanız doğrulama yapar mısınız?
Kurayim hocam.Download Microsoft .NET Framework 4.5 from Official Microsoft Download Center
.NET Framework 4.5, .NET Framework 4 için uyumlu, yerinde bir güncelleştirmedir.www.microsoft.com
Kurarmısınız?
Nasıl yapıcam doğrulamayı hocam ?
Warbandı kaldırmayan PC mi var?Aynısı bende de oluyordu meğer sistem kaldırmıyormuş, yeni pc de çatır çatır oynattı
Oyun içinde kasma donma yoktu zaten de böyle atıyordu işte
Dosyaları doğruladım hocam bide burdaki bi hocam bi program önerdi onuda indirip deneyeceğim düzelip düzelmediğini yazicam hocam.@Hasansasmaz son durum nedir hocam?
Dosyaları doğruladım hocam bide burdaki bi hocam bi program önerdi onuda indirip deneyeceğim düzelip düzelmediğini yazicam hocam.
Hocam x32 versiyonu yokmu bunun ?Nasıl yapıcam doğrulamayı hocam ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kurayim hocam.
https://aka.ms/vs/16/release/vc_redist.x64.exe bu.Hangi program?