Kasa olarak bütçe 1000 1200 arası üstelik fan almayı düşünmüyorum full temper glass olmalıO kasayı almanı tavsiye etmiyorum. Kalitesiz bir kasa kasa için bütçeniz nedir?
XPG Battlecruiser.Kasa olarak bütçe 1000 1200 arası üstelik fan almayı düşünmüyorum full temper glass olmalı
Galiba full temper glass olasan alabileceğim tek kasa rog helios oda 2000 sen başlıyorKasa olarak bütçe 1000 1200 arası üstelik fan almayı düşünmüyorum full temper glass olmalı
Bu full temper glass değil kankaXPG Battlecruiser.
Önü de cam değilde fan olanlar çok sıradan ve çirkin duruyor bence nereden bakılırsa bakılsın içindeki sistemin görünmesini istiyorumYani temperli cam olarak bu var
Adata XPG Battlecruiser Siyah BATTLECRUISER-BKCWW Led Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Adata XPG Battlecruiser Siyah BATTLECRUISER-BKCWW Led Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Adata XPG Battlecruiser Siyah BATTLECRUISER-BKCWW Led Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.784,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ama ben bunu öneririm.
Cooler Master MasterBox TD500 MCB-D500D-WGNN-STU ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MasterBox TD500 MCB-D500D-WGNN-STU ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Cooler Master MasterBox TD500 MCB-D500D-WGNN-STU ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comCooler Master MasterBox TD500 Mesh MCB-D500D-KGNN-STU 4 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MasterBox TD500 Mesh MCB-D500D-KGNN-STU 4 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Cooler Master MasterBox TD500 Mesh MCB-D500D-KGNN-STU 4 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
TD-500 mesh daha iyi olurAsus rog strix 3080 im var kasanın dar olduğunu duydum (holder kullanmayı düşünüyorum) eğer game power warcry alırsam kasa ekran kartına dar gelebilirmi söylerseniz sevinirim
Önü de cam değilde fan olanlar çok sıradan ve çirkin duruyor bence nereden bakılırsa bakılsın içindeki sistemin görünmesini istiyorum
Üstten bile bakabilirsiniz.Thermaltake View 37 CA-1J7-00M1WN-04 ARGB Riing Edition Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermaltake View 37 CA-1J7-00M1WN-04 ARGB Riing Edition Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Thermaltake View 37 CA-1J7-00M1WN-04 ARGB Riing Edition Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Oldumu hocam .d?
Kasa imalat hanesinde i çalışıyorsun reis teşekkür ederim senede kasa bitmiyorThermaltake View 37 CA-1J7-00M1WN-04 ARGB Riing Edition Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermaltake View 37 CA-1J7-00M1WN-04 ARGB Riing Edition Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Thermaltake View 37 CA-1J7-00M1WN-04 ARGB Riing Edition Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Oldumu hocam .d?