Silahların hepsi mi sıfırlanmış? Yıl içinde MW3 geldi çünkü, yeni silah geldi tonla.Arkadaşlar bir yıla yakındır warzone 2.0 girmiyordum bugün girdim seviye sıfırlanmış ve silahlarım yok operatörler duruyor bilgisi olan varmı
Suan lvl 1 ve default silah görünüyor silah seçmeye girdiğimde açmıyor bile dünya kadar silah kasmıştım sıfırlanma gibi bir şey oldu mu bir problem mi var anlamaya çalışıyorum
aynı seyi bende yasadım o kadar kastığım sey suan yok sadece agent kısmı duruyorSuan lvl 1 ve default silah görünüyor silah seçmeye girdiğimde açmıyor bile dünya kadar silah kasmıştım sıfırlanma gibi bir şey oldu mu bir problem mi var anlamaya çalışıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Deniycem şimdi hocamKanka level kas görürsün, dediğim gibi çok yeni silah geldi. Gittiğini sanmıyorum
4 lvl e kasınca silahlar görünüyor hocam problem kalmadıaynı seyi bende yasadım o kadar kastığım sey suan yok sadece agent kısmı duruyor
o zaman bi comeback zamanı oyle görünce sinirden hic kasmamıstım4 lvl e kasınca silahlar görünüyor hocam problem kalmadı
yeni silahlar dışında level dışında hiçbirşey sıfırlanmadı yeni harita hikaye geldi .Arkadaşlar bir yıla yakındır warzone 2.0 girmiyordum bugün girdim seviye sıfırlanmış ve silahlarım yok operatörler duruyor bilgisi olan varmı