ya oyunu yeterince oynamadın ya da bu konuda beceriksizsin,hakaret amaçlı değildir herkes her konuda yetenekli olacak diye bişey yokCod Warzone 2 oynunda adam vurmakta zorlanıyorum. 100 fps ve 80 ping te oynuyorum. Bu yüzden mi kötü oynuyorum sizce ? Fps ve ping yüzünden mi ?
anladım da aim asist derken ne demek ıstedın. o tabiri bilmiyorum.oyun ps oynuyanlara direk aim asist veriyor pozisyon yada yanlis silah tercihi vardir muhtemelen ping fps kotu degil bence hemen hemen ayni degerleri aliyoruz ben sorun cekmiyorum
beceriksiz oldugumu kabul ediyorum. Peki kaç fps ile oynuyosun oyunu meraktan sordumya oyunu yeterince oynamadın ya da bu konuda beceriksizsin,hakaret amaçlı değildir herkes her konuda yetenekli olacak diye bişey yok
bide her silahı kontrol etmek kolay değil,sekmeyen silahları oyna güzel pozisyon al,atıyorum yakın mesafede smgler çok sağlam şuan
oynayıp deneyebilirsin
ben fps kısıtlama ile 60fps oynuyorum, warzone oynamıyorum gerçi cod mw oynuyorum şu aralaranladım da aim asist derken ne demek ıstedın. o tabiri bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
beceriksiz oldugumu kabul ediyorum. Peki kaç fps ile oynuyosun oyunu meraktan sordum
iki oyun aynı kefede mi zeki dostumOyun boktan olduğu için olabilir
Insurgency oyna bak bakalım vurabiliyor musun vuramıyor musun![]()
ps oynuyanlar aim ustune kitleniyor hile gibi birsey bakabilirsin internettenanladım da aim asist derken ne demek ıstedın. o tabiri bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
beceriksiz oldugumu kabul ediyorum. Peki kaç fps ile oynuyosun oyunu meraktan sordum
Aynen kardeşim hile dksjsjs eline kontrolcü alıp oynasa şunu diyenlerin çoğu, kill alamaz. O kitlenme olayı çok etkileyen bir şey değil hatta oyunda gelişenlerin bir yerde kapattığı bir özellik çünkü kafaya sprey olayını aşırı zorlaştırıyor göğüse çektiği için aimi. Klavye mouse fps oyunlarında ne kadar ps tarafında aimlock olsa da her zaman daha avantajlıdır.ps oynuyanlar aim ustune kitleniyor hile gibi birsey bakabilirsin internetten
Dostum yaşadığın sıkıntı yeni isen çok normal. Oyunda ortalama bi 50 saate geldiğinde bu sorunun ortadan kalkar tamamen, ha eğer yeni değilsen diğer arkadaşın da dediği gibi biraz kişisel beceriyle alakalı bir durumdur.Cod Warzone 2 oynunda adam vurmakta zorlanıyorum. 100 fps ve 80 ping te oynuyorum. Bu yüzden mi kötü oynuyorum sizce ? Fps ve ping yüzünden mi ?
kanka bos atma reddit aim asist videosu dolu bak isineAynen kardeşim hile dksjsjs eline kontrolcü alıp oynasa şunu diyenlerin çoğu, kill alamaz. O kitlenme olayı çok etkileyen bir şey değil hatta oyunda gelişenlerin bir yerde kapattığı bir özellik çünkü kafaya sprey olayını aşırı zorlaştırıyor göğüse çektiği için aimi. Klavye mouse fps oyunlarında ne kadar ps tarafında aimlock olsa da her zaman daha avantajlıdır.
Dostum yaşadığın sıkıntı yeni isen çok normal. Oyunda ortalama bi 50 saate geldiğinde bu sorunun ortadan kalkar tamamen, ha eğer yeni değilsen diğer arkadaşın da dediği gibi biraz kişisel beceriyle alakalı bir durumdur.
konsol her türlü avantaj dostum o oyundaAynen kardeşim hile dksjsjs eline kontrolcü alıp oynasa şunu diyenlerin çoğu, kill alamaz. O kitlenme olayı çok etkileyen bir şey değil hatta oyunda gelişenlerin bir yerde kapattığı bir özellik çünkü kafaya sprey olayını aşırı zorlaştırıyor göğüse çektiği için aimi. Klavye mouse fps oyunlarında ne kadar ps tarafında aimlock olsa da her zaman daha avantajlıdır.
Dostum yaşadığın sıkıntı yeni isen çok normal. Oyunda ortalama bi 50 saate geldiğinde bu sorunun ortadan kalkar tamamen, ha eğer yeni değilsen diğer arkadaşın da dediği gibi biraz kişisel beceriyle alakalı bir durumdur.