Neler Yeni

Warzone Düşük FPS Sorunu

Razzor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Semih Yıldız
Teknik Özellikler:
İ5-9300H
GTX 1660Ti 6GB
16 GB RAM 2667 MHz
Acer Nitro An515-54

- Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım yukarıda belirttiğim gibi oyunun sistem gereksinimlerinin çok üstünde bir cihaz. Ancak oyunda en düşük ayarlarda bile 30-40 FPS alıyorum. 60 FPS'in üstünü neredeyse hiç görmüyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Kullanım değerlerine, ısı değerlerine bakın. Bilgisayarı yüksek performans moduna alın.

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Teknik Özellikler:
İ5-9300H
GTX 1660Ti 6GB
16 GB RAM 2667 MHz
Acer Nitro An515-54

- Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım yukarıda belirttiğim gibi oyunun sistem gereksinimlerinin çok üstünde bir cihaz. Ancak oyunda en düşük ayarlarda bile 30-40 FPS alıyorum. 60 FPS'in üstünü neredeyse hiç görmüyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.
İşlemcinin warzone performansına baktın mı? Ona bir bak ben çok da FPS vereceğini düşünmüyorum

Razzor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Semih Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanım değerlerine, ısı değerlerine bakın. Bilgisayarı yüksek performans moduna alın.
Isı değerleri CPU 95 derecelere kadar çıkıyor. Kullanım değerlerini MSI Afterburner'dan bulamadım GPU kullanımı diye bir şey yok. Sadece Intel'in dahili grafik kartının kullanımını gösteren kısım var. (Bu arada ekran kartını cihaz görüyor onda sıkıntı yok.)
İşlemcinin warzone performansına baktın mı? Ona bir bak ben çok da FPS vereceğini düşünmüyorum

Bu benchmarklarda gayet iyi değerler veriyor.

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Isı değerleri CPU 95 derecelere kadar çıkıyor. Kullanım değerlerini MSI Afterburner'dan bulamadım GPU kullanımı diye bir şey yok. Sadece Intel'in dahili grafik kartının kullanımını gösteren kısım var. (Bu arada ekran kartını cihaz görüyor onda sıkıntı yok.)

Bu benchmarklarda gayet iyi değerler veriyor.
Sadece bu oyunda daha düşük performans alıyorsan yeni driverlar veya oyun güncelleştirmesi bu sıkıntıyı doğurmuş olabilir.

Razzor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Semih Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece bu oyunda daha düşük performans alıyorsan yeni driverlar veya oyun güncelleştirmesi bu sıkıntıyı doğurmuş olabilir.
Driverlar vs. güncel. ama herhangi bir güncelleme gelmeden bildim bileli bu şekilde.

Top Bottom