- En İyi Cevap
- 28
- Reaksiyon skoru
- 12,058
İyi geceler arkadaşlar. Warzone yeni indirdim baya sarıyor güzel bence mekanikleri felan. Araç sürüş geliştirilirse daha iyi olur. Oynayan varsa " Ventus "
kanka bunun için belli başlı youtuberların discord sunucularına yada face'de oyun gruplarına bakmalısın benceyok mu oynayan
240gb ssd yeter miyok mu oynayan
Burası da grup sayılır.kanka bunun için belli başlı youtuberların discord sunucularına yada face'de oyun gruplarına bakmalısın bence
SAdece warzone yükleyeceksen yeter240gb SSD yeter miona göre indirip oynarız
![]()
sarıyorsa indirebilirm hiç oynamadımBurası da grup sayılır.
Post automatically merged:
SAdece warzone yükleyeceksen yeter90 GB oyun şuan
Valla pubg den daha çok sarıyor bence. Kulaklığım yok kulaklık alsam ekip maçlarında daha çok saracakta.sarıyorsa indirebilirm hiç oynamadım
bende yakın zamanda lol ve pubg yi bıraktım çok sıktı cs go oynuyorum sadece tabi online olarak bunun dışında hikaye oyunlari oynuyorum yeni oyunlar ariyodum cod wz yükleyebilirimValla PUBG den daha çok sarıyor bence. Kulaklığım yok kulaklık alsam ekip maçlarında daha çok saracakta.![]()
Yükle oynanış grafik ws. Güzel bence. Diğer oyunlardaki gibi hemen olmuyorsun. Kendini diriltme kiti satın alabiliyosun. Veya arkadaşın seni diriltebiliyo yada düello ile öldükten hemen sonra duelloyu kazanirsan savaş alanına geri donuyosunbende yakın zamanda lol ve PUBG yi bıraktım çok sıktı cs go oynuyorum sadece tabi online olarak bunun dışında hikaye oyunlari oynuyorum yeni oyunlar ariyodum cod wz yükleyebilirim