hocam konuyla alakasız çoğu kişi amd alma diyor wattman hatasından dolayı amd tercih edermiydiniz bu hatalardan dolayıBugün ikinci defa oldu keza bundan daha da önce google dahil pc de donmalar oluyordu. Ekran kartı 6500 XT yardımcı olabilecek var mı ? Alıntıyı görüntüle
Sabrın varsa amd, paran varsa nvidia demiş bilge birisi.hocam konuyla alakasız çoğu kişi amd alma diyor wattman hatasından dolayı amd tercih edermiydiniz bu hatalardan dolayı
RAM'lerin hızını XMP açarak mı yükselttin?Bugün ikinci defa oldu keza bundan daha da önce google dahil pc de donmalar oluyordu. Ekran kartı 6500 XT yardımcı olabilecek var mı ? Alıntıyı görüntüle
Deli eden hatalar yüzünden Nvidia tercihim olur. AMD kötü mü ? Asla kötü değil sadece wattman deli ediyor....hocam konuyla alakasız çoğu kişi amd alma diyor wattman hatasından dolayı amd tercih edermiydiniz bu hatalardan dolayı
evetRAM'lerin hızını XMP açarak mı yükselttin?
Yardım edilecek bir şey yok normal bir şey amd kartlarda undervolt yapabilirsin yada başka bi sürüm kullanabilirsin sürücü olarak şuanda alttaki sürümdeyim bi sorun görmedim bi süredir sadece önerilen sürücüleri kurman senin için daha iyi olur benden demesiBugün ikinci defa oldu keza bundan daha da önce google dahil pc de donmalar oluyordu. Ekran kartı 6500 XT yardımcı olabilecek var mı ? Alıntıyı görüntüle
Bende xmp ile kullanıyorum bi sorun yok bayadırRAM'lerin hızını XMP açarak mı yükselttin?
güncelliyorum şu anda hocamYardım edilecek bir şey yok normal bir şey amd kartlarda undervolt yapabilirsin yada başka bi sürüm kullanabilirsin sürücü olarak şuanda alttaki sürümdeyim bi sorun görmedim bi süredir
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende xmp ile kullanıyorum bi sorun yok bayadır
kullandığın sürüm neydi acaba bundan bir önceki sürümde baya sorunlar yaşamıştım ben tam versiyonunu hatırlamıyorum ancakgüncelliyorum şu anda hocam
Eğer işlemcin Ryzen 5 2600'se Zen mimarisinden dolayı o frekanslarda sistemi stabil çalıştırmayabilir. O yüzden BIOS'tan F2 tuşuna basıp Advanced Mod'a geçip oradan Tweaker sekmesine tıklayıp XMP açıkken 36.00 ya da 3600 MHz yazan kısmı space tuşu ile 3200 MHz olarak ayarlar mısın? Bir hafta bak bakalım donma ya da çökme sorunu olacak mı?Deli eden hatalar yüzünden Nvidia tercihim olur. AMD kötü mü ? Asla kötü değil sadece wattman deli ediyor....
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet
Güzel özet ancak benimde bi eklemem olacakSabrın varsa amd, paran varsa nvidia demiş bilge birisi.
23.7.1 güzeldi 2 yi çok kullanmadan yeni sürümü gelmişti 23.12.1 güzel şuanlık23.7.2 kullanıyorum