Neler Yeni

Wave Virüs mü ? VirusTotal sonuçları

Mesandro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Emin
İyi günler yakın zamanda Wave adlı roblox exploitini indirdim ancak virustotal sonuçlarına kurduktan sonra baktım fotoğraftaki gibi trojan malware falan tespit etti ancak 3.yazılım parti bir uygulama olduğu için böyle olduğunu düşünüyorum siilmeli miyim ? ya da silmeyip kullanıp daha sonra bilgisayarımdan format atmadan kaldırabilir miyim mesela antiviriüs programlarıyla ?
1720393310027.png

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
İyi günler yakın zamanda Wave adlı roblox exploitini indirdim ancak virustotal sonuçlarına kurduktan sonra baktım fotoğraftaki gibi trojan malware falan tespit etti ancak 3.yazılım parti bir uygulama olduğu için böyle olduğunu düşünüyorum siilmeli miyim ? ya da silmeyip kullanıp daha sonra bilgisayarımdan format atmadan kaldırabilir miyim mesela antiviriüs programlarıyla ?Alıntıyı görüntüle
Benden sana tavsiye indirdiğin ücretli ücretsiz çoğu hilede exploitde virüs vardir bedavalar haricinda paralilarida virüslü çoğu parali crack yememek için koruma adi altinda virüs barindiriyor

Mesandro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benden sana tavsiye indirdiğin ücretli ücretsiz çoğu hilede exploitde virüs vardir bedavalar haricinda paralilarida virüslü çoğu parali crack yememek için koruma adi altinda virüs barindiriyor
peki sizce şu anda kullansam daha sonra bu virüsü formatsız kaldırabilir miyim ?

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
peki sizce şu anda kullansam daha sonra bu virüsü formatsız kaldırabilir miyim ?
Orasini bilmiyorum formet en net ve kesin çözüm kafan rahat oluyor hiç hile falan kullanma oyununu oyna geç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,944
Üyeler
160,910
Son üye
trane58
Top Bottom