WD Blue aldım, bana WD Purple yollamışlar, ne farkı var?

raguee

80+
Reaksiyon skoru
123
gıttıgıdıyordan wd blue 1tb aldım bana wd purple yollamıslar ne farkı var ?

Purple daha uzun ömürlü ama performansı düşük purple daha çok işyerinde kullanılan kameralarda kullanılmak için yapılmıştır ama blue serisi günlük bir pc kullanıcısı kullansın diye yapılmıştır arada büyük fark yok ama blue günlük performansta daha iyi olur(zaten hdd nin performansı belli arada fark olmaz bence)ve wd blue 7200rpm purple ise intellipower yani belirsiz ama büyük ihtimal 5000 küsür rpm yani hdd plaka tur sayısı az ve daha yavaş bu yüzden

Purple daha uzun ömürlü ama performansı düşük purple daha çok işyerinde kullanılan kameralarda kullanılmak için yapılmıştır ama blue serisi günlük bir PC kullanıcısı kullansın diye yapılmıştır arada büyük fark yok ama blue günlük performansta daha iyi olur(zaten HDD nin performansı belli arada fark olmaz bence)ve wd blue 7200rpm purple ise intellipower yani belirsiz ama büyük ihtimal 5000 küsür rpm yani HDD plaka tur sayısı az ve daha yavaş bu yüzden
o zaman ıade edıyorum daha dusuk performanslıysa

Kısacası performansı biraz daha düşük, o yüzden iade et, parasını ödediğin ürünü al.

Bence kesinlikle geri gönderin. Purple'lar güvenilir kameraları, film arşivi vs. işler için. Performansı Blue'dan daha düşük.

Çok fark var Purple güvenlik kamerası için kullanılır uzun ömürlü ama yavaş.
İade edin siz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,392
Üyeler
173,810
Son üye
oltalikemal
Geri