Merhabalar, 1TB SSD almayı düşünüyorum, birçok modele baktım ama SN580 de karar kıldım, 600 TBW yazma ömrünün olması, 600K IOPS rastgele okuma 750k IOPS rastgele yazma değerinin olması ve 4000 MB/s sıralı okuma yazma hızlarından dolayı bu SSD'yi almayı düşünüyorum. DRAM olan Kioxia G2 ve XPG S40G modellerini de düşündüm ancak biraz araştırdığımda bir çok kişi ömürlerinin hızlı azaldığından ve ısındığından şikayet etmiş, bundan dolayı bu iki SSD yi düşünmüyorum. SSD'ye Android Studio, Virtualbox, Blender, Pycharm ve bir kaç mühendislik programı kurulu olacak, işletim sistemini ve bir kaç oyun da kurulu olacak.
DRAM'in olmamasının eksikliğini hisseder miyim, 400 TL Daha ucuz bir model olan ADATA Legend 850 Lite veya 800 TL pahalı olan üst SSD'lerden biri olan Kingston Renegade'de alabilirim ama bu iki model fiyat farkına değecek kadar fark yaratır mı?
DRAM'in olmamasının eksikliğini hisseder miyim, 400 TL Daha ucuz bir model olan ADATA Legend 850 Lite veya 800 TL pahalı olan üst SSD'lerden biri olan Kingston Renegade'de alabilirim ama bu iki model fiyat farkına değecek kadar fark yaratır mı?