web sitesi görüşleriniz

Lykia

80+
Reaksiyon skoru
72
merhaba arkadaşlar bir web sitesi yapıyorum şu an a kadar login sayfası ve menü yü yaptım sizce nasıl olmuş eksikleri nelerdir söylerseniz sevinirim.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    75.9 KB · Hit: 96
  • Ekran Görüntüsü (3).png
    Ekran Görüntüsü (3).png
    68.5 KB · Hit: 96
merhaba arkadaşlar bir web sitesi yapıyorum şu an a kadar login sayfası ve menü yü yaptım sizce nasıl olmuş eksikleri nelerdir söylerseniz sevinirim.
Sade ve hoş olmuş. Gayet güzel.

Güzel olmuş eline sağlık ama bence login sayfası biraz daha minimal olursa göze daha hoş görünebilirdi

Hoş duruyor.Yapabiliyorsan login sayfasındaki koyu griyi biraz saydamlaştır.Arkadaki açık gri backgroundu da sade göze batmayan bir görsel koyabilirsin.Çok daha hoş ve kaliteli duracaktır.Kücük bir tavsiye

Şifremi unuttum yazısı falan çok dikkat çekmiş. Biraz daha küçültüp rengi gri yapılabilir.

Giriş ekranının arka planını sade bir resim yaparsanız güzel olur.

Öncelikle GET yerine POST methodunu kullanmanı tavsiye ederim.(URL’den anladığıma göre GET kullanıyorsun.) Birde Bootstrap kullanmanı öneririm, estetik ve kolay.

kullanıcı adını gir ve şifreni gir kısmı olmasa daha iyi gözükücek bence
hemde çok gereksiz

Windows'u Etkinleştir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,733
Üyeler
183,462
Son üye
ismailglsn