Web sitesi nerden yaptırabilirim ?

Erda Yıldırım

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,379
Sitemiz bu , bunu buisnes site yerine kendi alan adı olan özel bir site yapmak istiyoruz.
Sunucu kiralama web sitesi yapma falan ne kadara mal olur ?
Sunucunun içeriği attığım linkteki ile biraz benzer. İçinde gayrimenkul ilanları ve iletişim bilgileri olucak

ben kendi sitemi kurarken (olcayakbulut.com)

Domaini türkticaret adlı firmadan aldım, hostingi de güzel.net diye bi firmadan aldım şuanlık memnunum domain için 40 hosting için 80 tl falan ödedim domain 1 yıllık hosting 6 aylık

Merhaba,

Web siteniz ile alakalı yardımcı olabilirim. www.birenter.com web sitemizden ulaşabilir yada özel mesaj ile bilgilerinizi atabilirsiniz.

Merhaba, özelden telefon numarası verebilirim. İstemiş olduğunuz türde web sitesi için konuşabilir yapmış olduğum web sitelerini örnek olması açısından atabilirim sizlere. Özelden yazmanız yeterli 😊

Sitemiz bu , bunu buisnes site yerine kendi alan adı olan özel bir site yapmak istiyoruz.
Sunucu kiralama web sitesi yapma falan ne kadara mal olur ?
Sunucunun içeriği attığım linkteki ile biraz benzer. İçinde gayrimenkul ilanları ve iletişim bilgileri olucak
Aldığınız şeylere göre değişir. Şahsen ben sitemin hostunu CPanel olarak kullanıyorum ve GoDaddy'den ucuz diye .online domain aldım. Siteyi ise kendim kodladım ve toplam 40-50 TL tuttu. Bu arada hala bir web sitesi yaptırmak istiyorsanız benle iletişime geçebilirsiniz burası üzerinden. 50 TL'ye falan yapabilirim sitenizi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,342
Üyeler
186,607
Son üye
0Beyza1
Geri