Neler Yeni

Web tabanlı oyun mu ? Yoksa Mobil & PC için mi oyun yapmak ?

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
BTK'nın sitesinde css ve javascript öğreniyordum. Kurslar çok fazla css için 400 adet kurs vardı neyse yavaş yavaş ilerliyordum. Dün akşam aklıma bir şey geldi web tabanlı oyun yapmak yerine android de java & kotlin öğrenerek ilk oyunlarımı yaparım sonra bilgisayara geçerim dedim . Sizce cssteki kursumu yarım bırakıp yarım derken çok izlemedim 45 bölüm bir şey java & kotlin öğrenip mobil oyun mu geliştirsem ? Bütün hevesimi kaybettim css öğrenmek için. Çünkü bir çok siteyi günümüz de wordpress winx gibi yerlerden yapabiliyoruz.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Web tabanlı oyundan kastınız Flash ise öldü o iş. 2020 sonunda Flash desteği bile kesiliyor. Mobil/PC daha mantıklı olur.

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
profsyonel şekilde biliyorsan pc oyunu
unreal engine öneririm

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Web tabanlı oyundan kastınız Flash ise öldü o iş. 2020 sonunda Flash desteği bile kesiliyor. Mobil/PC daha mantıklı olur.
Evet şimdi hatırladım flashta bu yılın sonunda bitiyor. Mobil için olan kurslar daha az olduğu için hızlıca bitirip oyunumu da yaparım diyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

profsyonel şekilde biliyorsan PC oyunu
unreal engine öneririm
İlk başta mobil oyun geliştirip sonra PC oyunu düşünüyorum.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Unreal öneririm ama tek başına biraz zorlayabilir oyun yapması
Benim acelem yok mobilde birkaç oyun yapıp geçerim pc ye hem aklımda ki oyunlar witcher 3 gibi nfs gibi değil sade ve öz oyunlar yapmayı düşünüyorum örnek zup oyunları gibi tabi o kadar da basit değil .

Top Bottom