alperennera
80+
- Reaksiyon skoru
- 45
- Konu Sahibi Konu Sahibi
yine sizi uğraştırıyorum ama peki bu sistem yukardaki özelleştirmelerle alınır mı?Alabilirsin.
yine sizi uğraştırıyorum ama peki bu sistem yukardaki özelleştirmelerle alınır mı?Alabilirsin.
Hangisinin hava akışı daha iyi bilmiyorum. Belki camı kırsan olur ama bilmiyom xdO zaman cougar gemini s silver yerine gamepower mythril 550w 80+ mı alayım eğer öyleyse 200tl daha ucuza gelir PC.
Kaç tl oluyoryine sizi uğraştırıyorum ama peki bu sistem yukardaki özelleştirmelerle alınır mı?
qnq camlar çıkıyor sanırımHangisinin hava akışı daha iyi bilmiyorum. Belki camı kırsan olur ama bilmiyom xd
Çıkarsan olur bence.qnq camlar çıkıyor sanırım
cougar kasayla 6750 tlKaç TL oluyor
Gamepower kasayla alınabilir fakat monitör güzel değil.cougar kasayla 6750 TL
va panel 75 hz sizce tn panel mi alayım.Gamepower kasayla alınabilir fakat monitör güzel değil.
144 hz va panel alın.va panel 75 hz sizce tn panel mi alayım.
hocam parayı veren düdüğü çalar kaç tl tutar ki 144 hz va panel144 hz va panel alın.
giriş demedim giriş orta seviye dedim altını çizmeme gerek var mı ? güncel olan her parça orta veya iyi değildir bunu unutmayınNe girişi la ?
144fps verebilecek bir bilgisayara giriş demen şoku ?
doğru rx 550 3 yıllık bir kart sanırım ama gücü gt 1030 kadargiriş demedim giriş orta seviye dedim altını çizmeme gerek var mı ? güncel olan her parça orta veya iyi değildir bunu unutmayın
Günümüze göre gayet iyi bir sistem.giriş demedim giriş orta seviye dedim altını çizmeme gerek var mı ? güncel olan her parça orta veya iyi değildir bunu unutmayın