Neler Yeni

WhatsApp dosyasını yedeklerken Google hesabı devre dışı bırakıldı.

d1xl1te

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Emirhan d1xl1te
Dostlar, dün gece telefonumda neredeyse hiç yer kalmamıştı. Ben de WhatsApp dosyalarını FileZilla ile bilgisayarıma aktarıp Drive'a yedeklemeye karar verdim. Saat 2-3 civarında işlemi başlattım. Sabah uyandığımda ise telefonumda birçok mail uyarısı gördüm. Giriş yapmak istediğimde ise alttaki uyarı ile karşılaştım ve şok oldum. Kesinlikle böyle bir şey yapmadım, neden böyle bir şey oldu sizce? Bu hesabı kesinlikle geri almam lazım. Benim için çok değerli hesaplar mailime bağlı ve kesinlikle böyle bir şey yapmadım. Steam, Instagram, Discord, Twitter. Hepsi yıllardır kullandığım mailime bağlı. Neden böyle bir şey oldu sizce? Bir hacker saldırısı olabilir mi bilgisayarıma? Şaka gibi geliyor sabah uyandığımdan beri. Daha önce bu durumu yaşayıp olayı çözen var mı? Yardım edin lütfen, benim için çok önemli bir hesap.

1672133330500.png

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
WhatsApp mesajlarında ne varıda böyle bir uyarı yediniz hocam?

d1xl1te

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Emirhan d1xl1te
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
WhatsApp mesajlarında ne varıda böyle bir uyarı yediniz hocam?
Hocam WhatsApp mesajlarını değil, direkt telefonumdan aldığım WhatsApp klasörünü yedekledim (fotoğraflar, videolar vb.) Ayrıca yıllardır aynı telefonda WhatsApp kullanıyorum çocuk istismarı ile ilgili video veya fotoğrafı bırak mesaj bile görmedim şu ana kadar.

Top Bottom